Dž. Butkutės naujas šou vadinsis „Neoninės pelių uodegos“

Scenos karalienė Džordana Butkutė pradžiugino savo gerbėjus. Ji socialiniame tinkle pranešė apie vienintelį šį vasarą įvyksiantį koncertą Klaipėdoje.

Džordana Butkutė surengs vienintelį vasaros koncertą.
Džordana Butkutė surengs vienintelį vasaros koncertą.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, Indrė Greizaitė

Apr 8, 2016, 10:44 AM, atnaujinta May 30, 2017, 2:02 AM

Feisbuke ji pasidalijo ranka rašytu laišku:

„Sveiki, mielieji! To dar nieks nežino... Tai kol kas – paslaptis. Tik jums, mano ištikimiausiems, noriu suteikti šią unikalią galimybę... Būk pirmas ir įsigyk bilietus į vienintelį šią vasarą mano koncertą pajūryje, kol oficialiai jis dar net nepaskelbtas! „Neoninės pelių uodegos“! Skamba visiškai išprotėjusiai, tiesa? Bet būtent taip jis ir vadinasi. Pažadu, kad ir pats koncertas bus absoliučiai beprotiškai pašėlęs! Susimatome! Myliu. Laukiu. Jūsų Džordža“, – rašė Dž. Butkutė.

Koncertas vyks liepos 16 d., Klaipėdos vasaros estradoje. Bilietų kainos prasideda 20 eurų.

Portalui lrytas.lt dainininkės sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius sakė, kad tai – ne pokštas, koncertui tikrai duotas toks neįprastas pavadinimas.

„Kodėl? Reikėtų ilgai pasakoti. Paprasčiausias atsakymas – geriau nesigilinkite“, – juokėsi jis.

Paprašytas pakomentuoti tiksliau, E.Strasevičius atskleidė, kad pavadinimas atspindės koncerto nuotaiką.

„Tai bus „išprotėjęs“ koncertas, todėl reikia ir „išprotėjusio“ pavadinimo.

Koncertas vyks pajūryje, todėl bus kiek lengvesnis ir vasariškesnis. Nuo roko skambesio niekur nebėgame, bet repetuojamos ir kelios dar neskambėjusios senų hitų aranžuotės.

Tai – vienintelis toks suplanuotas koncertas. Jis pritaikytas atvirai erdvei, po atviru dangumi. Tai – visai kita specifika, juk ore dekoracijų virš žiūrovų galvų nepakabinsi. Bet įdomių šou sprendimų tikrai bus“, – žadėjo E.Strasevičius.

Anot jo, dvejus metus didžiausiose arenose koncertavusi dainininkė šįmet į jas nesiverš – daugiau dėmesio skirs naujo albumo įrašams. Jį išleisti ketinama dar šiais metais.

„Rengti koncertus arenose tiesiog neliktų laiko. Dabar dėmesys sutelktas į įrašus, netrukus įrašysime būgnų partijas, tai – sudėtingiausia dalis“, – pasakojo E.Strasevičius.

Jis pabrėžė, kad oficiali prekyba bilietais į koncertą Klaipėdoje dar neprasidėjo, tačiau juos jau dabar gali įsigyti ištikimiausi Džordanos gerbėjai, pamatę šį laišką.

„Pirmieji tūkstantis bilietų yra pigesni, todėl delsti neverta“, – priminė dainininkės vadybininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.