Kaune laukiama M. Carey milžiniška suma apdraudė balsą ir kojas

Artėjant šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiam Mariah Carey koncertui, Vakarų žiniasklaidoje pasklido įdomi žinia apie šią JAV atlikėją.

M.Carey šeštadienį dainuos Kaune.<br>AP nuotr.
M.Carey šeštadienį dainuos Kaune.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2016, 1:38 PM, atnaujinta May 29, 2017, 10:26 PM

Interneto svetainė tmz.com paskelbė, kad dainininkė sudarė labai neįprastą draudimo sutartį. Šią žinią jau cituoja žurnalas „Vanity Fair“ ir kiti gerai žinomi leidiniai.

Skelbiama, kad dėl šiuo metu vykstančio koncertų turo „The Sweet Sweet Fantasy“ atlikėja nusprendė nerizikuoti ir apsidrausti, jei dėl kokių nors priežasčių tektų jį nutraukti.

Vienoje draudimo bendrovėje ji apdraudė savo balso stygas – jei joms kažkas nutiktų ir atlikėja negalėtų dainuoti, gautų 35 milijonų JAV dolerių išmoką.

Tokia pat suma apdraustos ir atlikėjos kojos. Tai sukėlė nuostabą, tačiau panašu, kad jas M.Carey laiko labai svarbia savo įvaizdžio dalimi ir dosniai demonstruoja koncertuose, vilkėdama itin seksualius drabužius.

„Įmokų suma – irgi milžiniška, kasdien – tūkstančiai dolerių, bet Mariah mano, kad verta“, – sakė dainininkei artimi šaltiniai.

Tai – ne pirmas sykis, kai žvaigždės sudaro neįprastas draudimo sutartis. Pavyzdžiui, anksčiau skelbta, kad aktorė Julia Roberts 30 milijonų JAV dolerių suma apdraudė savo šypseną.

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosianti M.Carey Lietuvoje viešės pirmą kartą. Koncerto rengėjai skelbia, kad beveik visi bilietai į šį renginį – jau išpirkti.

1990-aisiais išgarsėjusi Mariah – viena populiariausių pasaulio dainininkių. Jos įrašai parduoti daugiau nei 220 milijonų egzempliorių tiražu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.