Populiarieji „Colours of Bubbles“ gros festivalyje „Devilstone“

Viena aktualiausių ir madingiausių šių dienų lietuvių grupių „Colours of Bubbles“ patvirtinti festivalyje „Devilstone“, vyksiantį liepos 14–17 dienomis Anykščiuose. Grupei tai vienas iš svarbiausių vasaros koncertų, kuriuo jie pratęs savo naujausio, ką tik išleisto albumo „She Is the Darkness“ pristatymo turą. O festivaliui – puiki galimybė praplėsti siūlomos muzikos ribas ir pasiūlyti auditorijai kokybiško vietinio indie roko.

„Colours of Bubbles“ patvirtinti festivalyje „Devilstone“.
„Colours of Bubbles“ patvirtinti festivalyje „Devilstone“.
„Colours of Bubbles“ patvirtinti festivalyje „Devilstone“.
„Colours of Bubbles“ patvirtinti festivalyje „Devilstone“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-04-11 13:20, atnaujinta 2017-05-29 16:06

„She is the Darkness“ – kovo pradžioje išleistas kolektyvo įrašas, primenantis senus amerikietiškus kino filmus. Pasak grupės narių, naujoji jų kūryba – tai savotiškas garso takelis visam moderniam pasauliui. Muzikantai neslepia, kad jų kūrybą įkvėpė moterys, o muzika, kaip ir klausytojai, subrendo. Dėl tokio rezultato keli grupės nariai nepabūgo mesti veiklos Vilniuje ir, grįžę į gimtuosius Šiaulius, pasinėrė į kūrybinius procesus.

Pavasarį didžiuosiuose miestuose savo naująjį albumą „Colours of Bubbles“ pristatė iškvėpindami uždaras koncertų sales originaliais prancūziškais kvepalais, pakeitę įvaizdį ir tapę kostiumuotais roko muzikantais.

Atsidavę kūrybinei saviraiškai, kol kas vieną geriausių albumų Lietuvoje šiais metais išleidę šiauliečiai, festivaliui „Devilstone“ ruošia ypatingą pasirodymą. Kol kas neatskleisdami visų paslapčių Šiauliečiai, scenoje po atviru dangumi, šventės lankytojams žada neišdildomus įspūdžius ir neįtikėtiną roko muzikos pliūpsnį.

Aštuntąjį kartą jau namais tapusiuose Anykščiuose liepos 14–17 d. vyksiantis alternatyvos festivalis „Devilstone“ šiais metais siekia dar labiau stebinti savo auditoriją ir koncentruojasi ne tik į originalius užsienio kolektyvus bei atlikėjus, bet kelia kartelę ir lietuviškos scenos atstovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.