Vido Bareikio „Klausimai“ – balandžio 20 d. tiesiogiai Lrytas.tv

Portalas Lrytas.tv siūlo unikalią galimybę stebėti tiesiogines koncertų transliacijas iš muzikinio klubo TAMSTA. Balandžio 20 d. lankytojai turės išskirtinę progą išgirsti, ką vėl sugalvojo nuolat stebinantis atlikėjas Vidas Bareikis, neseniai pristatęs savo trečiąjį solinį albumą „Klausimai“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.tv

Apr 18, 2016, 5:31 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:54 AM

Talentingasis atlikėjas, į muzikinį klubą TAMSTA grįžtantis po ilgo laiko, žada energingą ir nestandartinį vakarą. Kartu su juo scenoje pasirodys Rasa Vaštakaitė bei Gediminas Augustaitis. Taip pat į sceną lips keletas netikėtų svečių. Savo klausytojus Vidas Bareikis džiugins tiek savo naujausiomis albumo „Klausimai“ dainomis, tiek jau kultinėmis tapusiomis „Eina sau“, „Trys Kanados“, „Super Mario“ ir kt.

Atlikėjas gerbėjams jau pristatė didelio populiarumo sulaukusias dainas „Bradas Pitas“, „Babkės“, „Techno bar“ bei „Žmogus niekas“. Šiuo metu radijo stotis jau pasiekė naujausias atlikėjo singlas „Klausimai“. Daina buvo sukurta bendradarbiaujant su prodiuseriu Tomu Narkevičiumi-Fingalick. Tai yra titulinė pastarojo albumo daina ir bene labiausiai atspindinti jo atmosferą bei skambesį. 

Koncerto tiesioginę transliaciją stebėkite balandžio 20 dieną, 20.30 val. portale Lrytas.tv.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.