Vilniuje koncertuos populiarus JAV dainininkas Jose Jamesas

J.Jamesas Vilniuje lankysis jau ne pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
J.Jamesas Vilniuje lankysis jau ne pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2016, 5:41 PM, atnaujinta May 28, 2017, 9:17 AM

Gegužės 3 d. Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“ viešės išskirtiniu fenomenu šiuolaikinėje Amerikos muzikos padangėje vadinamas Jose Jamesas. Neužmirštamu balso tembru bei elegantišku, itin gerai apgalvotu, viliojančiu muzikiniu stiliumi klausytojus visame pasaulyje žavintis atlikėjas sostinėje pristatys ketvirtąjį savo albumą „Love in A Time of Madness“.

Neseniai vienuoliktąjį gimtadienį atšventusiame muzikos klube „Tamsta“ Jose pristatys dar niekur negirdėtas ir kol kas neišleistas dainas, tokiu būdu siekdamas į albumą įtraukti tik tas, kurios klausytojus per koncertus palies bei įkvėps labiausiai.

„Tai leidžia pajausti labai stiprų grįžtamąjį ryšį, o mano gerbėjai prisideda prie mano albumo sukūrimo ir taip tampa jo dalimi“, – teigia Jose.

Jau dabar itin palankiai Amerikos muzikos kritikų vertinamas albumas yra inspiruotas įvairių muzikinių stilių bei pasaulinio lygio atlikėjų, tokių kaip Frankas Oceanas, Usheris, Miguelis bei Johnas Legendas, kurie tik dar labiau sustiprina ritmenbliuzo bei hiphopo atspalvius Jose kūryboje.

Jau antrajį kartą Lietuvoje viešintis atlikėjas išsiskiria ne vien savo muzika, bet ir drąsa reikšti savo nuomonę apie dabartinę padėtį savo gimtojoje šalyje bei visame pasaulyje.

J.Jamesas atvirai kalba apie praliejamą kraują karuose, apie žlugdomas žmonių svajones, apie tai, jog sąvokos „žmogaus teisės“, „žodžio laisvė“ ar tiesiog „orumas“ yra praradusios savo prasmę.

Tačiau atlikėjas neslepia susižavėjimo, jog prasidėjo nauja, globalaus susijungimo era, kurioje yra matomi aiškūs žingsniai lygių teisių ir tarpusavio supratimo link. Visomis šiomis mintimis muzikiniu pavidalu J.Jamesas dalinasi ir dalinsis koncertuose visame pasaulyje, neaplenkdamas ir Vilniaus.

J.Jamesas kartu su muzikantais pristatys intymų ir jaukų šio albumo variantą. Su dainininku scenoje pasirodys klavišininkas Takeshi Ohbayashi, bosistas Solomonas Dorsey bei būgnininkas Nate'as Smithas.

Stilingos bei išskirtinės vokalo variacijos, balansas tarp džiazo muzikos tradicijų, ritmenbliuzo virpulį keliančių jausmų ir šiuolaikinių hiphopo ritmų bei realus ir tikras bendravimas su publika – visa tai žada gegužės 3 dieną Vilniuje koncertuosiantis J.Jamesas.

J.Jameso atliekama daina „Trouble“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.