Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pamatykite: Rihanna vėl pateikė nuogą akibrokštą savo gerbėjams

Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Instagram nuotr.
Rihanna.<br>Scanpix nuotr.
Rihanna.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 21, 2016, 1:07 PM, atnaujinta May 28, 2017, 3:46 AM

Klipe, kuris internete debiutavo trečiadienį, be to, kad pademonstruoja visas savo tatuiruotes ir krūtis, Rihanna žingsniuoja per striptizo klubą su užtaisytu revolveriu ir iš arti tris kartus šauna į vieną tatuiruotą klientą.

Naujoji Rihannos daina su daugybe keiksmažodžių ir nevartotinu žodžiu juodaodžiams apibūdinti, tarnauja kaip garso takelis H.Korine'o sumanytam minifilmui.

H.Korrine'as, kuris yra pastatęs filmus „Laukinės atostogos“ (Spring Breakers), „Kids“ ir „Gummo“, anksčiau filmavo klipus grupėms „The Black Keys“ ir „Sonic Youth“.

Rihanna iki pusės nuoga pasirodė ir ankstesniame savo klipe „Work“, kuriame geidulingai šoka reperiui Drake'ui su permatoma palaidine, pro kurią aiškiai matyti krūtys.

Tas klipas buvo vienas iš dviejų, nufilmuotų tam hitui. Kitame klipe ritmenbliuzo žvaigždė šoka naktiniame klube, kur kiti lankytojai rūko marihuaną ir gurkšnoja alkoholį.

Rihanna, kuri vasario mėnesį atšventė 28-ąjį gimtadienį, nevengia nuogumo viešumoje, dažnai nuoga fotografuojasi žurnalams ir mėgsta „rizikingus“ savo atvaizdus skelbti socialinėje žiniasklaidoje.

Iš Barbadoso kilusi gražuolė savo kūną mėgsta demonstruoti ir ant raudonojo kilimo. Pavyzdžiui, 2014 metais per Amerikos mados dizainerių tarybos (CFDA) apdovanojimų ceremoniją, kai atsiėmė „Metų mados ikonos“ apdovanojimą, ji pasirodė su permatoma ilga Adamo Selmano suknele.

2014 metais ji sukėlė sujudimą internete nuotraukomis prancūzų žurnalui „lui“. Toms nuotraukoms prie baseino, kurias darė Mario Sorrenti, ji pozavo visiškai nuoga.

Viršeliui skirtą nuotrauką nuogomis krūtimis ji paskelbė savo puslapyje „Instagram“, kurio bosai pagrasino panaikinti jos paskyrą, jei ji ir toliau bandys jų nuogumo politikos ribas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.