Festivalyje „Positivus“ – Markas Ronsonas ir Markas Palubenka

Pasaulinė žvaigždė, muzikos prodiuseris ir didžėjus Markas Ronsonas Latvijoje vyksiančiame festivalyje „Positivus“ pasirodys penktadienio naktį (liepos 15 dieną).

M.Ronsonas į „Positivus“ sceną grįžta po penkerių metų pertraukos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Ronsonas į „Positivus“ sceną grįžta po penkerių metų pertraukos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-25 10:32, atnaujinta 2017-05-27 18:05

Iškart po Ellie Goulding į sceną lipsiantis atlikėjas gros „Nordea“ scenoje. Festivalininkams jis pažadėjo visiškai pašėlusią, triukšmingiausią, grandioziškiausią ir specialiai Salacgryvos miestelyje vykstančio festivalio 10-ajam gimtadieniui sukurtą programą.

M.Ronsonas buvo vienas laukiamiausių festivalio atlikėjų dar nuo tada, kai 2011-aisiais sugrojo visus be jėgų palikusį setą.

Neabejotinai viena karščiausių pastarųjų dviejų dešimtmečių muzikos pasaulio žvaigždžių, M.Ronsonas yra užsitarnavęs talentingo prodiuserio, didžėjaus ir solo atlikėjo vardą. Jis be vargo šokinėja tarp įvairiausių muzikos stilių: nuo hiphopo iki elektronikos ar alternatyviojo roko.

M.Ronsonas prodiusavo savo draugės ir nepamirštamos atlikėjos Amy Winehouse didelio populiarumo susilaukusį albumą „Back to Black“ (2006 m.). 2008-aisiais muzikantas gavo net 3 „Grammy“ apdovanojimus už kartu su Amy atliktus darbus: už singlo „Rehab“ prodiusavimą, už albumo „Back to Black“ prodiusavimą ir Metų prodiuserio apdovanojimą.

Praeitais metais M.Ronsonas išleido jau ketvirtą savo studijinį albumą „Uptown Special“, kurį skyrė A.Winehouse atminti. Albumas susilaukė neįtikėtinos sėkmės: užkopė į pirmąją populiariausių Didžiosios Britanijos albumų sąrašo vietą, o singlas „Uptown Funk“, atliktas kartu su dainininku Bruno Marsu, gavo du „Grammy“ apdovanojimus – kaip geriausias metų įrašas ir geriausias bendras popmuzikos dueto / grupės darbas.

Dar neprijaukinti garsai, sėkmės muzikos pasaulyje siekiantys jauni muzikantai, vietiniai atlikėjai ir visko, kas nauja bei populiaru, epicentras – tai speciali „Positivus“ festivalio „I love you“ scena, kurią nuo pat pirmųjų metų pamėgo ir populiariosios, ir alternatyviosios muzikos gerbėjai.

„I love you“ scenoje susitinka tai, kas nauja, ir kas jau gerai žinoma. Čia festivalininkai galės pamatyti daug jaunų ir patyrusių grupių bei atlikėjų iš Latvijos, Lietuvos ir Estijos. Vienas jų – lietuvis Markas Palubenka.

„Džiaugiuosi būdamas „Positivus“ festivalio dalimi dėl dviejų dalykų: visų pirma, pamatysiu visus tuos laimingus braliukų (lietuvių, latvių ir estų) veidus ir, antra, grosiu kartu su labai skirtingais ir įdomiais muzikantais iš viso pasaulio. Pirmą kartą „Positivus“ dalyvausiu kaip solo atlikėjas, todėl labai laukiu, kada festivalio lankytojams galėsiu parodyti visas savo, kaip muzikanto, galimybes,“ – sakė M.Palubenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.