Baras „Liverpool“ gimtadienį švęs su „Solo ansambliu“ ir „Abii“

Būtent „Liverpool“ įvyko pirmasis „Solo ansamblio“ koncertas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Būtent „Liverpool“ įvyko pirmasis „Solo ansamblio“ koncertas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 11:33 AM, atnaujinta May 27, 2017, 3:08 PM

Gražiausius industrinius saulėlydžius dovanojantis, rimtų ir kostiumuotų „Vilniaus vartų“ apsuptyje įsikūręs „Liverpool“ baras Vilniuje šį penktadienį ruošia šventę – vieninteliai „indie“ muzikos namai Vilniuje kartu su grupių „Solo ansamblis“ ir „Abii“ vyrais triukšmingai minės antrąjį baro gimtadienį.

Per keturis šimtus renginių, svečiai iš viso pasaulio šalių, pripažinimas pagrindine jaunų grupių platforma Vilniuje – tiek ir dar daugiau įvyko vos per porą „Liverpool“ baro gyvavimo metų ir, panašu, kad per ateinančius nutiks tikrai ne mažiau.

„Nors baro prioritetu visuomet išliks indie rokas bei jo kūrėjai ir atlikėjai, tačiau trečiaisiais baro metais sieksim po savo stogu priglausti daugiau alternatyvių projektų, menininkų, taip pat planuose – atnaujintas išplanavimas ir darbas dienos metu“, – pirmuosius žingsnius augimo link atskleidžia vienas baro vadovų Laurynas Zibolis.

Tarsi naujiems metams gimtadieniui besiruošianti „Liverpool“ baro komanda ruošia šventę visiems. „Gimtadienis – ne tik baro, jis visų. Visų tų, kurie bare lankosi jau dvejus metus ir kurie dar tik pradeda pažintį su juo. Taip pat tai mūsų padėka visai komandai, su kuria pradėsim jau trečiuosius baro gyvavimo metus“, – teigia antroji baro „galva“ Evaldas Taroza.

Antroji gimtadienio proga savo draugams, kolegoms bei gerbėjams „Liverpool“ baro komanda paruošė dvi dovanas – balandžio 29-osios vakarą čia pasirodys grupės „Abii“ bei „Solo Ansamblis“.

„Ne veltui vadiname save platforma jauniems roko muzikantams. Simboliškai, dar kartą įtvirtindami šį vardą, pirmuosius ant scenos kviesime grupės „Abii“ vaikinus. Nors jų debiutas įvyko vos prieš keletą mėnesių, jie jau spėjo pelnyti klausytojų, muzikos kritikų, taip pat ir mūsų komandos simpatijas“, – apie gimtadienio planus pasakoja baro renginių organizatorė Aušra Kareniauskaitė.

Antrasis scenoje pasirodys neseniai albumą „Roboxai“ išleidęs „Solo ansamblis“. „Liverpool“ bare įvyko pirmasis mūsų koncertas. Tai vieta su susiformavusia publika, kuri mėgsta gyvą ir gerą muziką. Su ja mus sieja draugystė“, – gerų žodžių barui negaili grupė.

Po grupių pasirodymų visų lauks jau legendiniu spėjęs tapti „Indie rock party“ vakarėlis bei iki paryčių netylantys sveikinimai antrojo „Liverpool“ baro gimtadienio proga.

„Solo ansamblio“ daina „Įstriži žiburiai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.