Pamatykite: „Andrew Flame“ pristato Paryžiuje filmuotą klipą

Po trumpos muzikinės pertraukos dainininkas Andrius Grybauskas su savo grupe „Andrew Flame“ ir vėl džiugina klausytojus nauju vaizdo klipu.

„Andrew Flame“ lyderis A.Grybauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Andrew Flame“ lyderis A.Grybauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 11:26 AM, atnaujinta May 27, 2017, 3:08 PM

Dainos „Tatuiruotė“ klipo filmavimas užtruko mėnesį ir reikalavo daug kantrybės, bet rezultatu džiaugiasi visa komanda. Grakštūs ir ypatingai subtilūs baleto šokėjos judėsiai buvo filmuoti pačiame Prancūzijos centre, legendiniame Monmartro kalne. Prancūziško kraujo šokėja savo profesionalumu tiesiogiai įsiliejo į dainos ritmą ir tempą, tapdama neatskiriama kūrinio dalimi.

Tačiau klipo grožis vien prancūzės judėsiais neapsiriboja. Naujausioje dainoje „Tatuiruotė“ taip pat matyti ir profesionalios baleto šokėjos: lietuvė Viktorija Naumova ir gruzinė Gohar Mkrtčian.

„Esu labai dėkingas Viktorijai, nes ji mane supažindino su baletu. Vyrai dažniausiai domisi automobiliais, kovų menais, muzika, sportu. Net nesuvokiame, koks nuostabus ir laiko patikrintas yra baleto grožis, – sako Andrius. – Tikiuosi, jog ateityje galėsiu dar kartą padirbėti su Viktorija ir Gohar, nes jos yra savo srities žinovės“.

Priedainiuose pasirodanti Ieva Lukytė – reto grožio šiaulietė, kurią Andrius užtiko feisbuke: „Ieva turbūt tyriausias žmogus žemėje, o jos paprastumas bendraujant mane žavi“.

Atlikėjas taip pat tvirtina, jog klipe matoma tatuiruotė yra netikra – laikina. „Net jei ir labai mylėčiau žmogų, tikrai niekada nedaryčiau tatuiruotės su jos vardu ar atvaizdu, nes negali žinoti, kas ateityje nutiks, o tatuiruotės lieka amžinai“, – šypsosi Andrius.

Vaizdo klipas „Tatuiruotė“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?