Dainininko Prince'o mirties tyrime – svarbios detalės

Praėjusią savaitę mirusio popmuzikos superžvaigždės Prince'o oficiali mirties priežastis kol kas nepaskelbta, tačiau JAV žiniasklaida skelbia pirmąsias svarbias detales.

Prince'as mirė praėjusią savaitę savo namuose Minesotoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Prince'as mirė praėjusią savaitę savo namuose Minesotoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2016, 6:35 AM, atnaujinta May 27, 2017, 9:27 AM

CNN, remdamasi šaltiniais, rašo, kad 57 metų velionio dainininko organizme buvo aptikta opioidinių vaistų pėdsakų. Piliulių rasta ir dainininko namuose Minesotos valstijoje – būtent šių didžiulių namų lifte praėjusį ketvirtadienį ir buvo rastas negyvas Prince'as.

Piliules, kurios dažniausiai vartojamos skausmui numalšinti, bylą tiriantys pareigūnai pristatė į Kovos su narkotikais administraciją.

Anot šaltinio, bylos tyrėjai mano, kad būtent dėl organizmo reakcijos į skausmą malšinančius vaistus Prince'o sveikata pablogėjo likus savaitei iki jo mirties. Tąkart garsaus dainininko lėktuvas, skraidinęs Prince'ą iš jo koncerto Atlantoje, buvo priverstas leistis Ilinojuje.

Skelbiama, kad lėktuvo pilotas, prašydamas nusileidimo, informavo, kad keleivis, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, ir buvo dainininkas Prince'as, buvo be sąmonės. Spėjama, kad tąkart Prince'as perdozavo vaistų nuo skausmo. Vyras buvo nuvežtas į ligoninę.

57 metų Prince'as garsėjo kaip sveikos gyvensenos šalininkas, o įspūdinguose pasirodymuose demonstruodavo didelę fizinę ištvermę.

Skrodimas buvo atliktas praėjusį penktadienį, palaikai grąžinti šeimai. Pareigūnai sakė, kad gali praeiti kelios savaitės, kol bus oficialiai paskelbtos dainininko mirties priežastys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.