D. Montvydas „Eurovizijoje“ parodys Vilniaus „Lietuvos rytą“

Trečiadienio vakarą Stokholmo „Globe“ arenoje įvyko pirmoji generalinė „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio repeticija.

D.Montvydo ir „Lietuvos ryto“ žaidėjų treniruotės metu nufilmuota medžiaga panaudota jo „euroviziniame“ atviruke.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydo ir „Lietuvos ryto“ žaidėjų treniruotės metu nufilmuota medžiaga panaudota jo „euroviziniame“ atviruke.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydo šukuosena pirmojoje generalinėje antrojo pusfinalio repeticijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
D.Montvydo šukuosena pirmojoje generalinėje antrojo pusfinalio repeticijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Stokholmas

May 11, 2016, 6:55 PM, atnaujinta May 25, 2017, 10:27 PM

Aštuoniolika dainininkų, tarp jų – Donatas Montvydas, kaip tikrame konkurso koncerte vienas po kito žengė į sceną ir sudainavo savo kūrinius, atskleisdami ir suplanuotas šou detales.

Pikantiškai sublizgėjo Baltarusijos dainininkas Ivanas – jo šou pradeda nufilmuotas vaizdas, kuriame nuogas dainininkas dainuoja vilkui.

„Jis ketino nuogas su vilku pasirodyti scenoje, bet konkurso rengėjai nusprendė, kad tai draudžia taisyklės“, – paaiškino renginio vedėja Petra Mede.

Pirmojoje generalinėje repeticijoje D.Montvydas, kaip ir žadėjo, pasirodė su baltu odiniu švarku ir garbanotų plaukų šukuosena.

Scena jo pasirodymo metu atrodė puikiai – su įspūdingu apšvietimu, puikiai suderintu su atlikėjo judesiais.

Dainininkas tvirtai atliko salto ir kai ką pakeitė pasirodyme – prieš šuolį nusimetė striukę ir liko su juodais marškinėliais.

Besišypsantis, puikiai į besikeičiančius filmavimo planus reaguojantis dainininkas repeticijoje atrodė labai užtikrintai.

Atlikėjai pristatė ne tik dainas – pirmą sykį parodyti visų pusfinalio dalyvių „vaizdo atvirukai“ – keliasdešimties sekundžių prisistatymo filmukai, kuriuos ketvirtadienio vakarą per renginio transliaciją pamatys visa Europa.

Lietuvio D.Montvydo „atvirukas“ buvo filmuojamas prieš mėnesį Vilniuje ir Trakuose.

Žiūrovai pamatys Donatą vienoje sostinės bažnyčių, taip pat – su žmona Veronika ir dukra Adele pramogaujančius prie ežero Trakuose.

Prisistatymo atviruką baigia vaizdai iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio arenoje surengtos Donato treniruotės su šio klubo žaidėjais.

Europa pamatys, kaip „Lietuvos ryto“ marškinėliais pasipuošęs dainininkas veržiasi pro žaidėjus, meta į krepšį, o galiausiai šypsodamasis suka kamuolį ant piršto.

Tokią „atviruko“ idėją Donatas pasirinko neatsitiktinai.

Dainininkas dešimt metų lankė treniruotes ir net baigė krepšinio mokyklą, tačiau jo gyvenimas vis dėlto pasuko į muziką, o ne į profesionalų sportą. Bet Donatas ir šiandien žaidžia mėgėjiškoje krepšinio komandoje.

Sužinojęs apie filmavimą, dainininkas kreipėsi į „Lietuvos ryto“ krepšinio klubą – ir kelioms valandoms gavo ne tik areną, bet ir galimybę nusifilmuoti su komandos žaidėjais – Mindaugu Lukauskiu, K.Lavrinovičiumi, Antanu Kavaliausku, Deividu Gailiumi ir Artūru Gudaičiu.

„Nusifotografuosim su „Eurovizijos“ laimėtoju“, – filmavimo metu šūktelėjo A.Kavaliauskas, pažadėjęs, kad visa komanda sirgs už Donatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.