D. Montvydas apie pusfinalį: „Tokios konkurencijos dar nemačiau“

Paskutines kelias valandas iki kovos „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas leidžia Stokholmo „Globe“ arenos užkulisiuose – susikaupęs, gerai nusiteikęs, bet stengdamasis atsiriboti nuo su „Eurovizija“ nesusijusių minčių.

D.Montvydas prieš lemiamą „Eurovizijos“ pusfinalio kovą.<br>R.Zilnio nuotr.
D.Montvydas prieš lemiamą „Eurovizijos“ pusfinalio kovą.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Stokholmas

May 12, 2016, 6:14 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:05 PM

„Šiandien tokia nuotaika, viską pramušanti energija. Prieš popietinę repeticiją atvažiavo „Radistai“ ir Vaidas Baumila, net su jais beveik nepabendravau. Paskui parašiau, kad atsiprašau, tiesiog tokia diena, reikia susikaupti, visą energiją teisingai nukreipti. Stengiuosi nieko neprisileisti“, – pasakojo D.Montvydas, iš užkulisių trumpam užsukęs į „Eurovizijos“ spaudos centrą duoti paskutinio interviu prieš lemiamą kovą.

Paklaustas, kaip jaučiasi prieš antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį, kuriame rungsis ketvirtadienio vakarą, dainininkas juokavo: „Puikiai, kaip prieš „Žvaigždžių duetus“.

Surimtėjęs jis prisipažino, kad daug sykių repetuotą kūrinį „I've Been Waiting For This Night“ jis galėtų atlikti dar geriau.

„Šiandien atsikėliau iš lovos su tokia mintimi – kad reikia dar sykį sau įrodyti, kad galiu dar geriau.

Klausiau režisierės, ką galima patobulinti, ji sako – pasilikim su tuo, ką turim. Bet mano pasirodymas dar nėra dar 100 procentų, ką galiu iš savęs išspausti. Šį vakarą turi būti geriausias mano pasirodymas“, – užtikrintai kalbėjo D.Montvydas.

Paklaustas apie kitus pusfinalio dalyvius, lietuvis išskyrė australę Dami Im, kurios atliekama daina „Sound Of Silence“, jo nuomone, yra tarp trijų geriausių šių metų „Eurovizijos“ kūrinių.

„Bet tegul žmonės patys sprendžia, už ką balsuoti. Man dar patinka Ukrainos dainininkės Džamalos daina, ji mane labai jaudina.

Bet išties šie metai „Eurovizijoje“ – vieni stipriausių. Tokios konkurencijos čia dar nesu matęs. Bet kuri daina iš šio pusfinalio galėtų patekti į finalą – nebūtų gėda“, – sakė atlikėjas.

Paklaustas, ką veiks dešimt minučių iki pasirodymo, D.Montvydas juokavo, kad suks plaukus.

Atrodo, ši tema jį vis dar linksmina. „Džiaugiuosi, kad ir kiti delegacijos nariai fotografavosi su garbanomis. Grįšime į Vilnių, surengsime lamų suvažiavimą. Tikiuosi, kad ta šukuosena taps reiškiniu, judėjimu“, – juokelius laidė Donatas.

Jis patikino, kad prieš pusfinalį jaudinasi mažiau nei 2012-aisiais, kai pirmą sykį dalyvavo „Eurovizijoje“.

„Tada dar buvo tokia baimė, kas ką pagalvos. Dabar nebijau. Nebijau, kad scenoje nukrisiu, dainos nebaigsiu, palūšiu. Jaudinuosi, bet nebijau“, – žengdamas ruoštis pusfinaliui, sakė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.