„Eurovizijos“ fanai konkurso finalą stebės Vilniaus gėjų klube

Šeštadienį Švedijoje vyksiantį tarptautinį „Eurovizijos“ dainų konkursą rodys bene kiekvienas gėjų klubas visoje Europoje, tad nieko keisto, jog daug įspūdingų, spalvingų ir nepakartojamų akimirkų žadantį konkurso finalą ištikimiausi fanai ketina stebėti ir savo favoritus palaikyti populiariausiame Vilniaus gėjų klube „Soho“.

„Eurovizijos“ vedėjai.<br>Scanpix nuotr.
„Eurovizijos“ vedėjai.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2016, 11:47 AM, atnaujinta May 25, 2017, 6:38 PM

Konkurso išvakarėse pagrindiniu LGBT traukos centru Lietuvoje tapusio klubo surengtoje apklausoje dalyvavę „Eurovizijos“ gerbėjai įsitikinę, jog šių metų Lietuvos atstovas Donatas Montvydas (Donny Montell) su daina „I've Been Waiting For This Night“ konkurso finale pateks į geriausiųjų dešimtuką, kiek mažiau balsavusių atlikėjui skyrė vietą dalyvių lentelės viduryje. Apklausoje buvo galima balsuoti ir už galimybę patekti į pirmąjį penketą, tačiau ją rinkosi mažiau nei trečdalis visų balsavusių. Gera žinia ta, jog paskutinę, deja, kaip ir pirmąją vietą, atlikėjui prognozavo vos keli apklausos dalyviai.

Sostinės gėjų klube renginių serija „Soho Live“ scenoje ne kartą sukvietė žinomiausias lietuviškosios muzikos scenos žvaigždes, kurių tarpe ir šių metų „Eurovizijos“ atstovas Donatas Montvydas bei praėjusiais metais konkurse duetu uždainavę Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, Dima Šavrovas (Sasha Song), stilingasis Beissoulas, Erica Jennings, Kurt Calleja iš Maltos ar net Norvegijos atstovas Alexanderis Rybakas, todėl nenuostabu, kad kaip ir kasmet, „Eurovizijos“ vakarėlis vyks šiame klube.

Pasak klubo atstovų, šiais metais jie ketina skirti itin didelį dėmesį „Eurovizijos“ renginiui. Prieš metus vykęs vakarėlis „Soho Lounge“ salėje sulaukė itin didelio susidomėjimo, tad šįkart tiesioginę transliaciją iš Stokholmo renginio organizatoriai ketina perkelti į didžiąją šokių salę, kurioje baigus skaičiuoti balus, šventė tęsis „euroviziniame“ vakarėlyje su DJ Gyvatnešiu. Norintys linksmintis įprastu ritmu taip pat nebus užmiršti, jiems ypatingą muzikinį setą ruošia ilgametis klubo rezidentas DJ Perfuro.

Klube galioja griežta atranka – itin neblaivūs, sportinę, netvarkingą aprangą dėvintys, įžūlus lankytojai nepraeis klubo „veido kontrolės“ ir vienareikšmiškai liks už durų. Klubo administracija gali neigiamai atsakyti kai kuriems asmenims norintiems patekti į klubą, nepaaiškindama priežasties. Klubo administracija primena, jog klube taikoma griežta „veido kontrolė“ užtikrina saugumą, džiugią nuotaiką bei puikią atmosferą visiems norintiems atsipalaiduoti bei gerai praleisti laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.