Lilo ir Innomine koncertą „Žalgirio“ arenoje parodys televizija

Lilas ir Innomine – svarų vardą Lietuvos muzikos scenoje užsitarnavęs duetas. Ne veltui internete jų kūriniai išgirsti daugiau nei 20 milijonų kartų, o trečiasis grupės albumas „Tu – naktis“ yra perkamiausių lietuviškų albumų sąraše.

Lilo ir Innomine koncertas „Žalgirio“ arenoje buvo didžiausias per grupės istoriją.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Lilo ir Innomine koncertas „Žalgirio“ arenoje buvo didžiausias per grupės istoriją.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 12:24 PM, atnaujinta May 25, 2017, 11:31 AM

Šių metų kovą grupė surengė iki šiol didžiausią savo koncertą „Šou be šou“ Kauno „Žalgirio“ arenoje. Į koncertą susirinko daugiau nei 7000 klausytojų, o įspūdingas renginys tapo tikra švente tiek hiphopo klausytojams, tiek alternatyviosios muzikos scenai. Įspūdingą šou jau šį penktadienį, gegužės 20 dieną, 23.00 val. savo žiūrovams dovanos TV6 kanalas.

„Šis koncertas mums – tarsi sportininkams olimpiada“, – po pirmos scenoje atliktos dainos sakė grupės vokalistas Konstantinas Lilas. Šie žodžiai suveikė pranašiškai: viso koncerto metu publika duetą palaikė tarsi olimpiečius. Iškėlus vieną ranką vokalistui, publika iškeldavo dvi. Priežastis paprasta – publika grupę mato tarsi artimus draugus, o ne tolimas žvaigždes. Tuo galės įsitikinti ir televizijos žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.