Išgirskite: trylikametė Ema debiutuoja su savo kūrybos daina

Dainininkei Emai – vos trylika.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Dainininkei Emai – vos trylika.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:45 AM

Įžengus į paauglystę įvairių dramų gyvenime netrūksta, tačiau kiekvienas su jomis tvarkosi skirtingai – kol vieni renkasi maištauti ir jaučiasi nesuprasti, trylikametė vilnietė Ema Vaitekūnaitė savo išgyvenimus išreiškia muzika.

Neseniai Ema pristatė pirmą savo pačios kurtą dainą „Two Sides of Life“, kuriai aranžuotę kūrė žinomas prodiuseris ir atlikėjas Stanislavas Stavickis – Stano.

Jautri ir jausminga Emos daina kalba apie ilgesį – kas tokiai dainai įkvėpė dar tik septintą klasę bebaigiančią paauglę?

„Idėja dainai kilo tada, kai išėjau mokytis į kitą mokyklą – daina ir yra apie kelis senojoje mokykloje likusius draugus“, – nuoširdumu paperka Ema.

Klausantis dainos stebina ne tik puikus merginos balsas, bet ir gražia anglų kalba parašytas tekstas. Ema spėja, kad labiausiai jai padeda dažnos kelionės į Londoną, kur gyvena jos sesuo.

Jaunoji atlikėja su muzika gyvena nuo mažumės – dainuoti ji pradėjo vos ketverių. Nors Ema jau yra daugkartinė muzikinių konkursų dalyvė ir laureatė, muzika tikrai nėra viskas, apie ką ji galvoja po pamokų.

Mergina net keturis kartus per savaitę skuba ir į Vilniaus dailės mokyklą. „Nors dabar dailė atima ir daugiau laiko, nei muzika, tačiau muzika man vis vien yra svarbesnė“, – nedvejodama patikina E.Vaitekūnaitė.

Nepaisant to, kad Ema jau turi nemažai patirties ant senos ir prieš kameras, pati atlikėja teigia, kad prieš pasirodymus vis dar jaučia didžiulį jaudulį.

„Aš jaučiu ypatingai didelę scenos baimę… prieš pasirodymus tikrai žiauriai jaudinuosi“, – kukliai šypsodamasi kalba E.Vaitekūnaitė.

„Bet vos tik ateinu ant scenos ir pradedu dainuoti, viskas pasikeičia. Dar padeda ir tai, kad per prožektorius nematau žiūrovų, todėl pradėjusi dainuoti jaudulį pamirštu“, – atskleidė ji.

Artimiausiuose merginos planuose – melodingos ir švelnios dainos „Two Sides of Life“ vaizdo klipo kūrimas, vėliau – kūrybinė muzikos stovykla, kurioje Ema ruošiasi sukurti ir naujų dainų. Nors apie tolimesnę ateitį ir svajones jaunoji kūrėja dar kalba nedrąsiai, tačiau ją ji sieja būtent su muzika.

„Man tikrai patiktų būti dainininke“, – šypteli Ema, o jos debiutinė daina nepalieka abejonių, kad šis talentas – tikrai ne vienkartinis žybtelėjimas Lietuvos muzikos padangėje.

Daina „Two Sides Of Life“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.