„LRT Opus Ore“ sezoną vaikinuos P. Kilbauskas ir S. Staniūnas

Gegužės 25 dieną „LRT Opus Ore“ projektas atsisveikina su klausytojais iki rudens ir kviečia į šio sezono paskutinį kūrybos projektą – meno laboratoriją, apjungiančią garsą ir spalvas. Studijoje apsilankys kompozitorius ir muzikantas Paulius Kilbauskas bei tapytojas Sigitas Staniūnas.

P.Kilbausko ir S.Staniūno performansas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
P.Kilbausko ir S.Staniūno performansas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2016, 12:03 PM, atnaujinta May 24, 2017, 2:14 PM

Kurdami gyvai ir tęsdami simbiozės mene idėjas, abu menininkai sieks sukurti dioramą, kurioje persipins muzika ir tapyba. Atspindint M.K.Čiurlionio, A.Skriabino, J.W.Goethe, V.Kandinskio idėjas, studijoje gims nauja meno forma, kurioje įvaizdžiai, garso vibracijos ir melodijų linijos pavirs, pasak abiejų performanso dalyvių, užburiančia harmonija, skirta pagerbti iškiliuosius menininkus.

„Džiaugiamės, kad būtent su tokiu projektu galime pabaigti šio sezono koncertus. P.Kilbauskas ir S.Staniūnas – išskirtinės asmenybės, todėl net neabejojame, kad renginys bus unikalus, visai kitoks nei ankstesnieji „LRT Opus Ore“ koncertai „, – pasakoja koncertų serijos režisierius Povilas Varvuolis.

Koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas „LRT Opus“ radijuje, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.