Festivalyje „Positivus“ koncertuos britė Joss Stone

Žavingi džiazo ritmai, aistringa ir emocionali bliuzo dvasia, regis ir rokas – tokia muzikos banga užvaldys pagrindinę „Positivus“ festivalio sceną šeštadienį, liepos 16 d., kai į ją įžengs „Grammy“ apdovanojimą pelniusi britų dainų atlikėja ir autorė Joss Stone.

J.Stone šią vasarą koncertuos Lietuvoje ir Latvijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Stone šią vasarą koncertuos Lietuvoje ir Latvijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2016, 12:17 PM, atnaujinta May 23, 2017, 5:59 PM

Jausmingai ir emocionaliai atliekama įvairių žanrų populiarioji muzika J.Stone atvedė į geriausių Didžiosios Britanijos dainų „topus“ ir pelnytai jai užtarnavo „dešimtmečio sensacijos“ vardą.

Įsimenančios melodijos, energingi pasirodymai, įspūdingas balsas – visa tai tapo priežastimi, kodėl Joss taip stipriai pamilta Anglijoje. Dainininkė išgarsėjo dar būdama paauglė, tačiau jos žvaigždė neužgeso ir niekur nepranyko. Atlikėja ir toliau kuo puikiausiai kaskart įrodo, kad viso to dėmesio ji iš tikrųjų yra nusipelniusi: jos kolekcijoje yra du prestižiniai Britų muzikos apdovanojimai – vienas iš jų geriausios atlikėjos kategorijoje, „Grammy“ apdovanojimas bei daugybė kitų muzikos pasauliui svarbių prizų.

Atlikėjos muzika nuolat keičia savo veidą: naujausiame albume „Water For Your Soul“ (2015 m.) albume susipina ritmenbliuzas, rokas, soulas, regis, dabstepo garsai. J.Stone pasirodymai visada būna pritrenkiantys, virtuoziški ir paliekantys be žado.

Beje, dainininkė koncertuos ir Lietuvoje – liepos 12-ąją pasirodys Vilniuje, LDK Valdovų rūmuose.

Jau 10-asis „Positivus“ festivalis vyks Latvijoje, Salacgryvoje, liepos 15–17 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.