Naują dainą pristatanti Dagna: „Pasimatymams laiko nėra“

Dainininkė Dagna šiuo metu neturi laiko pasimatymams.<br>A.Mažeikos nuotr.
Dainininkė Dagna šiuo metu neturi laiko pasimatymams.<br>A.Mažeikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2016, 11:26 AM, atnaujinta May 23, 2017, 3:15 PM

Dar šių metų sausio mėnesį klausytojams pristačiusi savo naują ir ilgai ieškotą muzikinį veidą, dainininkė Dagna pristato dar vieną savo kūrybos dainą, kuri įkvėpta jos asmeninių išgyvenimų.

„Daina yra apie meilę, dviejų žmonių tarpusavio santykius, išsiskyrimą. Apie tai, kad dažniausiai tik kai prarandame, suvokiame ir įvertiname, ką turėjome, tačiau dažniausiai susigrąžinti būna per vėlu“, – kalbėjo atlikėja, kuri neslėpė, kad ir jos gyvenime buvo ne tik gražių meilės akimirkų, bet ir skaudžių nusivylimų, kurie ir įkvėpė sukurti šią dainą.

Pasiteiravus, ar atlikėja šiuo metu turi širdies draugą, ji buvo atvira: „Šiuo metu baigiu klasikinio dainavimo studijas VDU Muzikos akademijoje. Jau birželio gale tapsiu diplomuota dainininke, kas man asmeniškai šiuo metu yra labai svarbu ir reikšminga, nes visada norėjau būti profesionalia savo srities atstove, tad pasimatymams laiko kol kas nebuvo, bet tikiuosi, kad greit jo bus“, – su šypsena kalbėjo dainininkė Dagna. Dauguma iki šiol atlikėjos Dagnos pristatytų dainų skamba angliškai, bet, kaip pati teigia, šią dainą ji nusprendė atlikti lietuvių kalba, nes tai savotiška duoklė jos muzikos gerbėjams, iš kurių dažnai sulaukdavo klausimų, kada jie sulauks lietuviškai skambančios dainos.

Artimiausiuose Dagnos planuose – koncertai, kuriuose drauge su naujai suburta grupe ir su akustiniu trio („DAGNA Acoustic Trio“), pristatys gerbėjams savo kūrybos dainų programą: „Noriu, kad klausytojai koncertuose girdėtų mano kūrybos dainas. Turiu tokią galimybę, todėl privalau ją išnaudoti“, – teigė Dagna. Siūlome įvertinti naujausią Dagnos dainą „Grįžau“, kurios žodžius sukūrė būgnininkas Andrius Kairys, muziką – atlikėja Dagna ir muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas (D.Dzouns):

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.