Lilas ir Innomine pirmą kartą koncertuos Londone

Jau ilgą laiką publikos abejingos nepaliekantis populiarusis hiphopo duetas Lilas ir Innomine pirmą kartą koncertuos Londone. Birželio 4 dieną, šeštadienį, hiphopo muzikos atstovai kartu su gyva grupe surengs ypatingą pasirodymą „O2 Academy Islington“ koncertų salėje.

Lilas.<br>L.Šalnos nuotr.
Lilas.<br>L.Šalnos nuotr.
Innomine.<br>L.Šalnos nuotr.
Innomine.<br>L.Šalnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 10:58 AM, atnaujinta May 23, 2017, 4:35 AM

Nors panašūs renginiai paprastai planuojami kone metus į priekį, koncerto Londone idėja, dažnai šmėžavusi mintyse – Lilo ir Innomine spontaniškas spredimas, susidėliojęs po sėkmingo pasirodymo „Žalgirio“ arenoje, kuris pritraukė per 7 tūkstančius žiūrovų. „Londone surengt koncertą planavom pastaruosius 3–4 metus, bet vis kažkas sutrukdydavo. Panašu, kad šį kartą pagaliau mūsų prakeiksmui laikas prasisklaidyt“, – juokiasi Lilas.

Duetas žada, kad 1,5 valandos trukmės programoje skambės populiariausios ir koncertuose geriausiai priimamos dainos. „Ruošiamės sugroti geriausius kūrinius iš visų trijų mūsų albumų ant specialiai koncertams pritaikytų aranžuočių“, – pasakoja Innomine.

Koncerto organizatoriai išpildę visus techninius grupės reikalavimus, užtikrinančius kokybišką pasirodymą, pasistengė, kad bilieto kaina labai neplėšytų tautiečių kišenės ir į koncertą galėtų ateiti kuo daugiau dueto gerbėjų ar visų norinčių pasiklausyti lietuviškos muzikos.

Į garsiosios koncertų salės „O2 Academy Islington“, įsikūrusios energingame Šiaurės Londone, sceną šį šeštadienį lipsiantys Lilas ir Innomine kartu su savo gyva grupe papildys įspūdingą čia pasirodžiusių muzikos kūrėjų sąrašą. „O2 Academy Islington“ salėje koncertavo tokios pasaulinės muzikos žvaigždės kaip Eminemas, Muse, The Script, KISS, The Cure ir daugelis kitų žinomų vardų, kūrusių šio muzikinio klubo istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.