Donatas Montvydas į Palangą vilioja emigrantus

Šį penktadienį atlikėjas Donatas Montvydas Palangoje, Kurhauzo salėje surengs pirmąjį specialų akustinį koncertą. Tai vienas iš keturių šią vasarą čia įvyksiančių atlikėjo pasirodymų, kuriai itin domisi svetur gyvenantys lietuviai.

D.Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-06 12:51, atnaujinta 2017-05-22 20:54

Pasak koncertų organizatorių, gyvenantiems svetur lietuviams tai puiki proga atostogų metu atvykti pasiklausyti atlikėjo dainų ir susipažinti, kadangi šiuose akustiniuose koncertuose apsilankyti gali tik po šiek tiek daugiau nei 200 žmonių – tai itin jaukus koncertų formatas.

„Akustinis koncertas visuomet yra intymus tuo, kad per muziką perteiki kur kas daugiau savęs, todėl mažesnio koncerto metu pavyksta sukurti artimą ryšį su klausytoju“, – sakė D.Montvydas.

Tai ne pirma vasara, kuomet įvyksta Donato Montvydo koncertai Palangos Kurhauzo salėje, čia susirenka gerbėjai, kurie turo metu nespėjo aplankyti koncertų, grįžo atostogauti iš užsienio šalių arba nori išgirsti lyriškąją atlikėjo pusę.

„Praėjusią vasarą koncertai sulaukė didelio susidomėjimo, tad jau sulaukėme užklausų iš Didžiosios Britanijos, Airijos, Vokietijos su klausimais, ar vasaros laikotarpiu bus galima pasiklausyti D.Montvydo Palangoje“, – teigia organizatoriai.

Vasaros laikotarpiu Palangos Kurhauzo salėje įvyks keturi atlikėjo koncertai: birželio 10 d., liepos 8 ir 21 d. bei rugpjūčio 15 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.