A.Adamovič ir „Hatora“ pristato naują klipą: „Tai hitas vasarai“

Atėjus vasarai, kūnus užvaldo nenumaldomas noras šokti, džiaugtis ir tiesiog gyventi vasarišku alsavimu. Dėl šios priežasties „Pop Ladies“ narė Anžela Adamovič nusprendė savo gerbėjus išjudinti šviežiais ir gaivinančiais naujosios dainos „Summer“ ritmais.

A.Adamovič.<br>Kadras iš klipo.
A.Adamovič.<br>Kadras iš klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 1:01 PM, atnaujinta May 22, 2017, 8:12 AM

Aktyvi įvairių muzikinių projektų dalyvė Anžela su perspektyvių merginų šokių grupe „Hatora“ ne tik išleido naują dainą, tačiau ir nusifilmavo vaizdo klipe, kuris privers atsistoti nuo kėdės ir judėti.

Kaip teigia pati atlikėja, vasaros daina ilgą laiką sukosi jos galvoje: „Visada norėjau vasariškos dainos, tačiau niekaip nesusikoncentruodavau ties šia mintimi. Kai kažko labai nori, tuomet viskas realizuojasi. Šis dėsnis suveikė ir dabar, – džiaugsmo neslepia Anžela. – „Hatora“ pasiūlė atlikti bendrą vasarišką darbą „Summer“. Labai džiaugiausi, kad iš daugelio Lietuvos popatlikėjų išsirinko būtent mane. Rezultatas tikrai džiuginantis, todėl galiu drąsiai pasakyti, kad tai gali tapti vienu didžiausių vasaros hitų“.

Kaip teigia „Hatora“ šokių vadovė Milda, pirmoji pažintis, padėjusi pamatus bendradarbiavimui, buvo studijuojant. „Su Anžela susipažinome studijų laikais, ji studijavo operinį dainavimą Klaipėdos universitete, menų fakultete, o aš choreografiją, – pasakoja Milda. – Jau tada turėjome bendrų projektų. Du metus dirbome kartu, paskui mūsų keliai išsiskyrė. Manau, kad dabar įvykdėme viziją, kurią matėme studijų metais“.

Mildos bei Anželos susibūrimas buvo sustyguotas lemties ir didžiulio noro, kadangi abi kūrybininkės savo idėjas gvildeno jau labai ilgą laiką.

„Hatora“ šokių grupės vadovė Milda atvirauja, kad klipo filmavimas užsienyje buvo planuojamas jau senai. „Idėją filmuotis kitoje šalyje gvildenau jau ilgai. Bet tikriausiai visada turi ateiti tam tikras laikas ir tam tikri žmonės, kad tai įgyvendintum. Planuodama šį projektą, kaip atlikėja mačiau tik Anželą, nors ji apie tai sužinojo daug vėliau, – juokiasi šokėja. – Nors susidūriau ir su įvairiomis nuomonėmis, tačiau vis tiek žinojau, kad geriausiai atlikėjos vaidmeniui tiks būtent Anžela. Ir tai pasiteisino“.

Negailėdamos viena kitai šiltų ir gražių žodžių, merginos tikisi, kad tai tikrai ne paskutinis projektas, kuriame jos susijungė į vieną šaunų kolektyvą.

Naujasis Anželos ir „Hatora“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?