Prieš koncertą Vilniuje Johnas Newmanas ruošia kelis siurprizus

Jau šį sekmadienį, birželio 19-ąją, Vilniaus Kalnų parke koncertuosiantis britų dainininkas Johnas Newmanas paskelbė puikią žinią savo gerbėjams – netrukus pasirodys naujas kūrinys, kurį jis įrašė su šokių muzikos superžvaigžde Calvinu Harrisu.

J.Newmanas šį sekmadienį dainuos Vilniuje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Newmanas šį sekmadienį dainuos Vilniuje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-13 11:26, atnaujinta 2017-05-21 22:52

Vienos dienos festivalyje „Summer In The City“ Vilniuje dainuosiantis superhito „Love Me Again“ atlikėjas televizijos kanalui MTV prasitarė, jog su Calvinu Harrisu įrašė tokį gerą kūrinį, kad jo skambesys „šokiravo juos abu“.

„Daina visiškai skiriasi nuo to, ką esame darę iki šiol. Joje jaučiama gera regio nuotaika“, – sakė Johnas Newmanas.

Britas Calvinas Harrisas – brangiausiai apmokamas šokių muzikos kūrėjas, atlikėjas ir didžėjus pasaulyje. Pernai žurnalo „Forbes“ paskelbtame sąraše suskaičiuota, kad per metus jis uždirbo net 66 milijonus dolerių.

Calvinas Harrisas ir Johnas Newmanas – geri bičiuliai, 2014-aisiais kartu įrašę dainą „Blame“. Šis kūrinys tapo milžinišku hitu visame pasaulyje, pasiekdamas pirmąją vietą Didžiosios Britanijos „topuose“ ir populiariausiųjų dešimtukus daugelyje kitų šalių. Kūrinį, kurio klipas „YouTube“ peržiūrėtas daugiau nei 300 milijonų kartų, Johnas Newmanas dažnai atlieka koncertuose – galbūt Vilniuje sulauksime ir naujos su Calvinu įrašytos jo dainos premjeros?

Calvino Harriso ir Johno Newmano klipas „Blame“:

Kartu su Johnu Newmanu birželio 19-ąją Vilniaus Kalnų parke pasirodys ir būrys įdomiausių Lietuvos atlikėjų. Antrą sykį rengiamame vienos dienos miesto festivalyje „Summer In The City“ koncertuos „Beissoul & Einius“, „ba.“, Erica Jennings ir „Daddy Was A Milkman“.

Fantastiška energija scenoje žavintis Johnas Newmanas prieš keletą metų tapo viena ryškiausių naujų muzikos žvaigždžių – ir toliau džiugina savo gerbėjus įdomiomis naujienomis.

Viena jų – neseniai pristatytas vaizdo klipas „Give Me Your Love“. Šią dainą Johnas Newmanas įrašė su dviem pirmo ryškumo muzikos žvaigždėmis – vienu populiariausių šokių muzikos kūrėjų Sigala iš Didžiosios Britanijos ir amerikiečių atlikėju, kompozitoriumi, prodiuseriu, grupės „Chic“ lyderiu Nile'u Rodgersu, kuris jaunesniems klausytojams puikiai žinomas iš „Daft Punk“ hito „Get Lucky“.

Kūrinys oficialiai bus išleistas birželio 17-ąją – prieš savaitę Johnas Newmanas pirmą sykį jį gyvai atliko MTV festivalyje Didžiojoje Britanijoje, tikėtina, kad šią dainą išgirsime ir Kalnų parke.

„Sigala turi studiją tame pačiame kvartale, kuriame yra ir mano studija. Įrašų leidykla paragino mus padirbėti kartu. Išėjo puikiai.

O Nile'as – tikra legenda. Daug dirbsime kartu – Londone koncertuosiu kartu su jo grupe „Chic“. Kai susipažįsti su tokiais žmonėmis, apstulbina, kokie jie neįtikėtini ir vis dar šiuolaikiški“, – apie pažintį su 63-ejų metų žvaigžde britų spaudai pasakojo Johnas Newmanas.

Vaizdo klipas „Give Me Your Love“:

2013-aisiais apie Johną Newmaną kalbėjo visas muzikos pasaulis – jo debiutinis albumas „Tribute“ pakilo į pirmąją Didžiosios Britanijos „topų“ vietą, didžiulio populiarumo sulaukusios dainos „Love Me Again“ vaizdo klipas internete peržiūrėtas daugiau nei 400 milijonų kartų.

Dar prieš išgarsėdamas, Johnas susibičiuliavo su grupės „Rudimental“ nariais. 2012-aisiais jo balsas skambėjo grupės hite „Feel The Love“, po kelių mėnesių Johnas paskolino savo balsą dar vienam šios labai populiarios grupės hitui – „Not Giving In“.

Debiutinis solinis Johno albumas „Tribute“ Didžiojoje Britanijoje tapo „platininiu“ ir atnešė net keturis hitus – „Love Me Again“, „Cheating“, „Losing Sleep“ ir „Out Of My Head“.

Johno Newmano superhitas „Love Me Again“:

Pernai Johnas išleido antrąjį albumą „Revolve“, kurį įrašyti padėjo legendinis JAV ritmenbliuzo dainininkas Charlie Wilsonas ir garsus aktorius Idris Elba.

„Labai didžiuojuosi šiuo albumu, kurį įrašyti padėjo Michaelo Jacksono grupės muzikantai. Buvo nuostabu stovėti šalia jų ir jausti didelį pasitikėjimą savo muzika“, – neslepia dainininkas.

Šįmet jis ketina išleisti net penkis naujus singlus – kūriniai su Sigala ir Calvinu Harrisu yra pirmieji iš jų. „Tikėkitės siurprizų“, – apie naujas savo dainas užsimena Johnas Newmanas.

Neseniai su populiariąja Ellie Goulding koncertavęs Johnas Newmanas pradeda vasaros sezoną, kurio metu koncertuos „Pinkpop“, „Sziget“, „V Festival“ ir kituose svarbiausiuose Europos festivaliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.