Johnas Newmanas po koncerto Vilniuje įsivėlė į peštynes bare

Britų dainininko Johno Newmano viešnagė Vilniuje buvo spalvinga – popžvaigždė ne tik surengė energingą koncertą Kalnų parke, bet šėlo ir už scenos ribų. Paryčiais jis įsivėlė į konfliktą.

Johnas Newmanas.<br>D.Lauručio nuotr.
Johnas Newmanas.<br>D.Lauručio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 6:52 PM, atnaujinta May 21, 2017, 4:44 AM

Prieš kelias dienas 26-ąjį gimtadienį atšventęs dainininkas, atrodo, dar neišėjo iš šventinės būsenos.

Sekmadienį Vilniuje koncertavęs atlikėjas jį baigė itin trankiai – prilėkęs prie būgnininko išvartė ir išmėtė visą mušamųjų komplektą.

Taip baigėsi antrą kartą Vilniaus Kalnų parke surengtas muzikos festivalis „Summer In The City“, priviliojęs apie tris tūkstančius žiūrovų.

J.Newmano koncertas juos sužavėjo – prieš keletą metų išgarsėjęs dainininkas sugebėjo taip „užvesti“ lietuvius, kad beveik visus jo hitus publika dainavo kartu.

Į sceną žengęs dainininkas, kuris Lietuvoje viešėjo jau antrą sykį, pateisino savo reputaciją – tai energingas, visas jėgas scenoje atiduodantis žiūrovų linksmintojas, tuo visiškai kompensuojantis savo vokalo trūkumus.

Tiesa, koncerto pabaiga buvo savotiška. Apimtas tikros ar suvaidintos ekstazės, dainininkas sudaužė jam parūpintą būgnų komplektą, o tai atneš nuostolių.

„Pagal sutartį muzikantas nėra atsakingas, jei kažkas nutinka instrumentams. „Kažkas“ ir nutiko.

Teks instrumentus remontuoti, išlaidų bus. Koncertas buvo geras, bet tokios pabaigos gal nereikėjo“, – šypsojosi vienas festivalio rengėjų, menų fabriko „Loftas“ šeimininkas Viktoras Diawara.

Po koncerto dainininkas panoro pasilinksminti Vilniaus centre – prisiminė, kad prieš porą metų puikiai ten praleido laiką po festivalio „Granatos Live“.

Kartu su muzikantais jis aplankė vieną senamiesčio barų, kuris dėl tokios žvaigždės vizito durų neužvėrė iki maždaug ketvirtos ryto.

Tiesa, čia nutiko ir nesmagių dalykų – dainininkas apsistumdė su vienu lietuviu, juos teko skirti prišokusiems kitiems baro lankytojams.

„Kas tiksliai ten nutiko, nesuprasi, jie dėl kažko susiginčijo, tas lietuvis sakė, kad Johnas į jį metė cigaretę.

Bet viskas baigėsi gerai, aistros greitai nurimo“, – lrytas.lt pasakojo šio įvykio liudininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.