R.Ščiogolevaitė 35-ąjį gimtadienį atšventė iš anksto ir linksmai

Šiemet žinomai Lietuvos atlikėjai Rūtai Ščiogolevaitei sukanka 35 metai. Nors moteris sukaktį kartu su savo vyru paminėjo praėjusį savaitgalį, tikrasis jos gimtadienis birželio 25 d., tad gražios šventės išvakarėse Šventosios pramogų centre „Titanikas“ ji surengs koncertą ir kartu šėls su ištikimiausiais gerbėjais.

R.Ščiogolevaitė.<br>T.Bauro nuotr.
R.Ščiogolevaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 5:25 PM, atnaujinta May 21, 2017, 2:13 AM

Humoro jausmo nestokojanti dainininkė gimtadienį atšventė taip pat su juoko doze. Mat, jos šventinį tortą puošė ne skaičius 35 – o 63, simbolizuojantis jos ir vyro amžiaus sumą.

Praėjusiais metais, kuomet atlikėja laukėsi trečiojo vaikelio, Rūta linkėjo sau daugiau miego valandų – šiemet ji linki daugiau scenos: „Nėra ko slėpti – metai buvo sunkūs ir intensyvūs. To miego vis tiek trūko. Bet labai trokštu, jog ateinančiais mano metais meno gyvenime būtų dar daugiau scenos tikrąja ta žodžio prasme.“

O jos, regis, tikrai bus. Jau kurį laiką R.Ščiogolevaitę buvo įprasta matyti įvairių televizijos projektų teisėjos ir komisijos narės kėdėje, tačiau šiemet televizijos žiūrovai Rūtą išvys kitokiame amplua.

„Negaliu sakyti, jog tai mano kažkoks sugrįžimas. Juk nebuvau niekur dingusi. Tačiau tiek žiūrovai, tiek klausytojai išvys mane tokią, kokios galbūt nėra matę“, – intriguoja pašnekovė. Kokioje laidoje pasirodys atlikėja – paslaptis, tik aišku viena – naujajame jos amplua susijungs dvi širdžiai ir sielai artimos veiklos.

Netikėtų naujienų Rūta turi ir ištikimiausiems savo repertuaro gerbėjams. Scenos profesionalė ketina jau rudenį kartu su nauja programa leistis į koncertinį turą po visą Lietuvą.

„Šie metai svarbūs ir tuo, jog jie žymi mano karjeros dvidešimtmetį. Tai nereiškia, jog susirinkę į koncertus neišgirsite jau pamėgtų dainų, tačiau pažadu nustebinti naujais įvaizdžiais, scenografiniais sprendimais, nuotaikomis ir net dainomis“, – apie netrukus gerbėjus pasieksiančią naujieną pasakoja R.Ščiogolevaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.