Interneto fenomenas „Mad Money“ pristatė naują dainą

Viena populiariausių Lietuvos grupių internetinėje erdvėje „Mad Money“ pristato naujausią savo kūrinį „Drugio efektas“. Dainos įrašuose kartu dalyvavo vokalistė Gabrielė Senkevičiūtė.

Grupė „Mad Money“.<br>„Photography Vataitas“ nuotr.
Grupė „Mad Money“.<br>„Photography Vataitas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 21, 2017, 12:21 AM

Tai vienas iš retų „Mad Money“ kūrybos atvejų, kai prie grupės prisijungia dar vienas kūrėjas.

Kūrinį lydi speciali jam daryta fotosesija ir vokalisto parašytas tekstas, kuriame pristatoma daina. Visų trijų elementų kombinacija kalba apie žmogaus netobulumą ir tuo pačiu skatina priimti save tokį, koks esi bei siekti savo užsibrėžtų tikslų.

„Leisk gyventi sau laisvai, gyventi dėl savęs ir dėl savų, mažiau kreipiant dėmesį į diktuojamus standartus bei aplinkinių nuostabą. Ne kas kitas, o tu pats esi atsakingas už savo gyvenimo kokybę. Muziką kuriu paprastiems žmonėms, tokiems kaip ir aš pats, apie tokias pat kasdieniškas problemas, išgyvenimus, įkvėpimo semiuosi iš visko ką matau aplink save, visko ką girdžiu, ką jaučiu, ką pastebiu žmonių akyse: agoniją, euforiją, juodą ir baltą, kuriu taip kaip gyvenu, gyvenu kaip kuriu.

Yra purvinų dainų, įvykių, kuriais nesididžiuoju, tačiau tvirtu žingsniu su savo komanda žengiu pirmyn ilgu keliu geresnio rytojaus link. Mus retai groja radijo stotys, apie mus retai rašo spauda, nerodo per TV, tačiau „YouTube“ kanale prenumeratorių skaičiumi lenkiame bet kurią Lietuvos „žvaigždę“ ir tai tik įrodymas to, kad žmonėms reikia mūsų muzikos.

Muzikos, kurią kuriame Jums, kuri užjaus ir paguos sunkiausiais gyvenimo momentais, muzikos, kuri privers nuoširdžiai nusišypsoti ir pasijusti geriau. Sulaukiu nemažai gerbėjų laiškų, kuriuose jie dėkoja už mūsų kūrybą, rašo, jog mūsų muzika yra jų gyvenimo ramstis.

Manau, tai yra vienas didžiausių komplimentų bei apdovanojimų kuriančiam žmogui.

Tu esi pats svarbiausias visame šiame skubančiame, laiko užjausti nerandančiame pasaulyje. „Drugio efektas“ nusako idėją, kad drugelio sparnai gali sukurti nedidelius pokyčius atmosferoje, kurie gali pakeisti tornado kelią arba užlaikyti, pagreitinti ar netgi sutrukdyti jo atsiradimą tam tikroje vietovėje. Mosuojantys sparnai vaizduoja mažus pokyčius pradinėse sistemos sąlygose, kurie sukelia įvykių grandinę, vedančią prie didelio masto permainų“, – taip šį kūrinį pristato grupė.

Naujoji „Mad Money“ daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.