Reperio Shamano ir Kazimiero Likšos duetas atvedė į morgą

Viena iš vaizdo klipo filmavimo vietų – morgas.
Viena iš vaizdo klipo filmavimo vietų – morgas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2016, 1:56 PM, atnaujinta May 20, 2017, 6:01 AM

Reperis Shamanas (Saulius Rutkauskas) bei pernai solinę veiklą pradėjęs buvęs roko grupės „Karma“ lyderis Kazimieras Likša pristato muzikinį klipą dainai „Neleidžia pamiršti“.

Vaizdo klipo filmavimas, kurį vykdė „Rela Recods“, vyko net keturiose skirtingose vietose, o viena iš jų – morgas. Jame klipo herojus, kurį ir įkūnijo pats Shamanas, buvo ruošiamas savo laidotuvėms.

„Dainoje „Neleidžia pamiršti“ kalbama apie meilę per miesto, kuriame viskas prasidėjo ir baigėsi, prizmę. Daina apie santykių finalą ir vidų draskančią būseną, apie miestą, kuriame viskas primena ją“, – dalinosi tekstą sukūręs Shamanas ir prisipažino, kad kurti jam padeda tikri išgyvenimai.

Priedainį atliko K.Likša, kuris praėjusių metų pabaigoje pradėjo solinę karjerą bei surengė muzikinį turą. Jo metu buvo aplankyti ne tik didieji šalies miestai, bet taip pat surengtas koncertas Didžiojoje Britanijoje.

Šie du skirtingus muzikos stilius pristatantys atlikėjai susipažino dar prieš kelerius metus ir jau tuomet kalbėjo apie galimą bendradarbiavimą. Tačiau planus įvykdyti pavyko tik dabar.

„Kai parašiau dainai priedainį, įsivaizdavau, kad tik Kazimiero balso čia ir trūksta, jis sutiko prisidėti prie dainos ir pranoko mano visus lūkesčius“, – pasidalino Shamanas.

Muzikinę dainos pusę sukūrė Audrius Černiauskas, su juo Shamanas dirbo daugiau kaip prieš dešimt metų ir dabar jie vėl pradėjo bendradarbiauti. Pačio reperio teigimu, ir jis, ir A.Černiauskas dabar kitokie, negu buvo prieš dešimtmetį, tad ir jų bendras darbas sugrojo naujomis spalvomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?