Išgirskite: duetas „MaNNazz“ pristato vasaros hitą „MoZZarrella“

Dar visai neseniai pirmuosius žingsnius žengusi elektroninės muzikos grupė „MaNNazz“ šiandien jau turi ką papasakoti augančiam klausytojų ratui. Šį kartą klausytojų dėmesiui ji paruošė gaivų ir lengvą vasarišką kūrinį „MoZZarrella“.

Duetas „MaNNazz“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Duetas „MaNNazz“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 11:35 AM, atnaujinta May 19, 2017, 8:20 PM

Tai kas gi tie „MaNNazz“, jei Lietuvoje apie juos žino vos vienas kitas elektroninės muzikos gerbėjas? Muzikantai anaiptol nėra naujokai scenoje. Viena iš šio dueto atstovių yra jau daug kam gerai žinoma vokalistė, dainų autorė bei atlikeja Kami (Kamilė Kielatė), jau 13 metų muzikuojanti profesionalioje scenoje, praeityje dirbusi su įvairių žanrų atlikėjais, tokiais kaip Vilius Tamošaitis-GeraiGerai. Antrasis dueto narys Bogis (Bogdanas Sienkievičius) yra daugkartinis „beatbox“ čempionatų nugalėtojas bei „Beatbox Family“ narys.

„Per šiuos metus spėjom ne tik pakeliauti, bet ir sudalyvauti „Lofto“ muzikos inkubatoriaus konkurse „Novus“, ten tapę publikos favoritais, sulaukėme staigmenos – pasiūlymo apšildyti Belgijos vokalistę Selah Sue. Mes vis keliaujame ir keliaujame, – atviravo grupės vokalistė Kami. – Šiais metais sėkmingai startavome su „Secret Garden“ projektu, teko pasirodyti Vilniuje, Šiauliuose, planuojame vykti ir į Lietuvos pajūrį, dar keletą miestų. Atrodo, laikas bėga taip greit, kuriam, mąstom, žaidžiam, kažkas gaunasi tada šlifuojam. Labai daug laiko atima šitas projektas, kol kas nė vienam iš mūsų tai nėra pragyvenimo šaltinis, tačiau tai suteikia neįtikėtinai daug laimės“.

Tiesa, dar praėjusių metų rudenį pristatę savo pirmąjį vaizdo klipą „Blessed“, atlikėjai nekantrauja vaizdais apipinti ir naująjį kūrinį „Mozzarella“. „Nuoširdžiai norėtume padėkoti geram draugui ir puikiam prodiuseriui Dominykui Zalieckui, kuris ilgas naktis leido dėliodamas mūsų įrašytus garso takelius. „Daug vargo, bet ir daug meilės man visa tai atneša“, pasakytų jis. O kiek bemiegių naktų dar laukia?“ – kalbėjo atlikėjai.

„MaNNazz‘ų šeima nenumaldomai auga, prie jos prisijungė dar trys komandos nariai – gitaristas Dominykas Loda, videografas Mantas Sadauskas ir vokalistė Ieva Lapinskaitė. Labai ačiū draugams, kurie mus lydi beveik visuose koncertuose, o savo klausytojams pažadame dar ne vieną gardų muzikinį užkandį ateityje, tačiau iki tol paskanaukite „MoZZarrellos“. Pažadame, bus skanu! Gero klausymo ir gražios vasaros, mielieji!“ – išgirsti naują kūrinį kviečia „MaNNazz“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.