Išgirskite: reperiai Arty ir Filmik išjuokė elito vakarėlius

Lietuvos repo scenoje gerai žinomas atlikėjas Arty ir lenkiškai repuojantis Filmik pristato bendrą kūrinį „Uczta“ (liet. Puota). Nauja daina skamba lietuvių ir lenkų kalbomis. O pristatoma ji netradicine forma – kartu su animuotomis nuotraukomis.

Reperiai Arty ir Filmik.<br>A.Tomelaičio nuotr.
Reperiai Arty ir Filmik.<br>A.Tomelaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2016, 10:24 AM, atnaujinta May 19, 2017, 12:59 PM

Alternatyvią muzikinę sceną atstovaujantys atlikėjai nauja daina pašiepia elito vakarėlius. Kurie, pasak Filmik, prilygsta audringiausioms Marijos Antuanetės puotoms.

„Lengvai gaunama garbė ir pinigai žmonėms labai apsuka galvas, ir jie pradeda jaustis it karaliai, atklydę iš praeities – leidžia sau daryti, ką nori, nepaiso moralės normų. Ir mūsų dienomis hierarchija vis tiek išlieka. Tariamiems karaliams paklūsta visi, susirinkę į puotas“, – dainos idėją pristato atlikėjas Filmik.

Arty pabrėžia, kad šią dainą galima klausyti ir kaip meno kūrinį: „Rekomenduoju bent kartą perklausyti neiškant prasmės, o pasimėgauti muzikos ir žodžių darna.“

Reperis Arty, „Mental Crew“ narys, paskutiniu metu prioritetą teikia kūrybai, o ne koncertams. Daugybę Arty dainų, kuriomis jis klausytojus stengiasi nustebinti, pralinksminti ar net šokiruoti, galima rasti internetinėje erdvėje. Reperis Filmik pažįstamas ne tik Lietuvos, bet ir Lenkijos scenoje, nes kuria ir atlieka dainas lenkų kalba.

Bendras Arty ir Filmik kūrinys „Uczta“ kviečia klausytojus susimąstyti apie tikrąsias ir tariamąsias vertybes. Muziką sukūrė prodiuseris ir muzikos kūrėjas MTW, dirbantis įrašų studijoje „Shiaure rec“.

Naujoji daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.