Grupė „Cultor“ pristato beveik prieš 20 metų parašytą dainą

Prieš du mėnesius debiutinį albumą išleidusi Grupė „Cultor“ pristato naują kūrinį. Lietuviškaisiais „depešais“ vadinama trijulė savo gerbėjams paruošė vasarišką dainą „Aš norėčiau“.

Grupė „Cultor“ yra vadinami lietuviškaisiais „depešais“.
Grupė „Cultor“ yra vadinami lietuviškaisiais „depešais“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 8:43 AM, atnaujinta May 19, 2017, 4:08 AM

Naujas jų darbas visai kitoks nei į albumą sugulusios dainos. „Aš norėčiau“ – linksmesnis, pozityvesnis, kaip sako patys grupės nariai – vasariškai nuteikiantis kūrinys. „Jame dainuojame apie šiltus jausmus, apie mus aplankančią meilę“, – pasakojo dainos autorius Arnas Kazlauskas.

Pasak jo, grupei ši daina itin brangi dėl savo istorijos. „Aš norėčiau“ buvo parašyta beveik prieš 20 metų, 1998-aisiais. „Ji buvo pamiršta. Tačiau visiškai atsitiktinai prisiminiau ją, nusprendėme įrašyti. Tai viena pirmųjų mano kūrybos dainų“, – sakė Arnas.

Artimiausiu metu grupė ketina įrašyti dar kelias dainos versijas, o rudeniop išleisti ir singlą. Rudenį „Cultor“ laukia ir koncertinis turas, grupė pasirodys Vilniuje, vėliau aplankys Kauną, Klaipėdą, Šiaulius ir Alytų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.