Pamatykite: grupė „The Roop“ pristato vasarišką dainą ir klipą

„The Roop“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„The Roop“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 11:36 AM, atnaujinta May 19, 2017, 3:45 AM

Šiandien grupė „The Roop“ pristato šokių ritmu skambantį dainos „Come Back“ remiksą ir nuotaikingą jo vaizdo klipą.

„Tai yra antrasis mūsų bendradarbiavimas su „Name-free“. Esame labai patenkinti šia dainos versija“- šypsojosi grupės būgnininkas Robertas.

„Norėjome, kad „Come Back“ daina būtų lengva ir vasariška. Tokia, kuri puikiai tiktų važiuojant automobilyje vasaros dieną arba bėgiojant pajūriu, vaikštant gatvėmis“, – pasakojo remiksą sukūrusio kolektyvo „Name-free“ narys Linas Šimkus.

Nors „Name-free“ kuriama ir grojama muzika yra sunkesnė ir dažnai labai energinga, tinkama šokių vakarėliams, visgi vaikinai mano, kad pavyko išlaikyti tiek jiems būdingą energijos kiekį, tiek ir lengvos hauso muzikos spalvas.

Tuo tarpu anksčiau „The Roop“ vaikinų pristatyta originali „Come Back“ versija iš debiutinio albumo „To Whom It May Concern“ skamba vis toliau už Lietuvos ribų. Šiuo metu šis radijo singlas transliuojamas Belgijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Australijoje, Kolumbijoje, Rumunijoje, Serbijoje, Brazilijoje ir JAV (Niujorke).

„Dar vis sunku patikėti, kad Lietuvoje, mažoje studijoje sukurtas kūrinys pradeda skambėti taip toli nuo namų“, – mintimis dalinosi grupės lyderis Vaidotas.

Ši vasara yra ypač darbinga kolektyvui, jau suplanuoti pasirodymai festivaliuose „Positivus“, „Granatos Live“, „Galapagai“, „Karklė“. Tuo pačiu metu vyksta naujų dainų įrašai. O jau vasaros pabaigoje „The Roop“ surengs solinį koncertą, kuriame pristatys pirmąjį kūrinį ir jo klipą iš būsimo albumo.

„Come Back“ dainos „Name-free“ remiksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.