Išgirskite: roko žvaigždės „Rebelheart“ pristato naują dainą

„Rebelheart“.<br>V.Graužinytės nuotr.
„Rebelheart“.<br>V.Graužinytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2016, 12:24 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:11 PM

Viena ryškiausių vasaros premjerų – roko legendomis tituluojami „Rebelheart“ pristato naują dainą ir kviečia į vienintelį vasaros koncertą „Combo“ vasaros terasoje.

„Tik sapnai“ – būtent taip vadinasi naujoji grupės daina, kuri turėjo pasirodyti dar gegužės mėnesį, bet turbūt taip buvo lemta, kad ši daina dienos šviesą išvydo tik dabar.

„Vakar grupė iki išnaktų dirbo studijoje, kad šiandien visi grupės gerbėjai išgirstu kiek įmanoma geresnį rezultatą! Aš jais labai džiaugiuosi!“ – sakė grupės koncertų rengėjas Gytis Žitkauskas.

Taip pat grupė savo gerbėjus nudžiugina dar viena naujiena – jau rugpjūčio 27 dieną „Combo“ vasaros terasoje Kaune grupė surengs neeilinį vasaros koncertą.

Nėra paslaptis, kad kiti metai grupei yra jubiliejiniai – 25-tieji. Kai kiti atlikėjai prieš jubiliejinius turus daro ilgas pertraukas, kad sugrįžtu su trenksmu, „Rebelheart“ kaip tik skelbiasi, kad susitikimų su gerbėjais bus labai daug.

„Prieš surengiant kažką įspūdingo kitais metais, norėjome dabar ir čia įrodyti, kad turime parako, kad grupė tikrai nėra išsisėmusi, o atvirkščiai – pasiruošusi ir vėl pasiekti viršūnę, – sakė G.Žitkauskas. – Kitais metais turėsim vieną vienintelį grandiozinį šou, kuriame grupė ir paminės savo jubiliejų, bet iki to dar yra daug nepadarytų darbų“.

Naujoji „Rebelheart“ daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.