Pamatykite: lietuvių reperis MC Shotta pristato naują klipą

Kadras iš vaizdo klipo.
Kadras iš vaizdo klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2016, 2:05 PM, atnaujinta May 18, 2017, 1:12 PM

Reperis Rapolas Baliukonis, žinomas MC Shotta pseudonimu, pristato savo naujausią kūrinį „Suprask kaip nori“ ir jo vaizdo klipą.

2015 m. pradžioje išleidęs debiutinį minialbumą albumą „Šiukšlės“, atlikėjas gali džiaugtis ne vienu savo kūrybos įvertinimu. 2014 m. radijo stoties „LRT Opus“ organizuotame jaunų grupių konkurse jis geriausiai pasirodė tarp hiphopo stiliaus atlikėjų, o pernai buvo nominuotas „Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose“ kaip geriausia metų naujiena.

Kalbėdamas apie dainą „Suprask kaip nori“ atlikėjas atskleidžia, jog visas jos kūrybinis procesas užtruko beveik metus. „Viskas prasidėjo nuo to, kai lietuvių „beatmakeris“ 3CNB paskelbė, jog nemokamai atsiųs savo nepanaudotų ar senesnių ritmų paketą norintiems. Vienas iš laimingųjų buvau aš – gavau juos ir išsirinkau man labiausiai patikusį.“

Tuo metu Rapolas gyveno užsienyje, Didžiajai Britanijai priklausančioje saloje, kurioje nebuvo nei vienos įrašų studijos, tad su tolimesniu dainos kūrybiniu procesu jis taip pat neskubėjo. „2015 metų vasaros gale grįžau į Lietuvą, parašiau žodžius ir nenorėdamas gaišti daugiau laiko iškart susiskambinau su prodiuseriu MTW. Jau po kelių dienų „Shiaure rec.“ įrašų studijoje viską sudėliojome į skaitmeną“, – pasakoja atlikėjas.

Anot jo, dainos pavadinimas „Suprask kaip nori“ palieka klausytojui didelę laisvę rinktis, interpretuoti šią dainą savaip. „Šiuo kūriniu skatinu kiekvieną turėti savo nuomonę visais klausimais. Šiuolaikiniame pasaulyje dažnai gyvename bijodami. Gyvename pagal kitų kalbas ir darbus, o tai, ką turime patys savyje, užmirštame, arba leidžiame kitiems tą nutildyti,“ – dainos idėją aiškina Rapolas.

Kartu su daina šiandien MC Shotta pristato ir jai skirtą vaizdo klipą bei teigia, jog jam svarbiausia buvo padaryti kokybišką įrašą su prasminga mintimi.

„Pradžioje planavome viską filmuoti tik požeminėje aikštelėje, tačiau po truputį gimė daugiau minčių, norėjosi siužeto, kuris įtrauktų, neleistų žiūrovui atitraukti akių nuo ekrano iki pat istorijos pabaigos.“

Šiuo metu Rapolas dirba prie projekto „Emigranto Dienoraštis“, kuriam kūriniai parašyti gyvenant užsienyje, bendrų idėjų turi ir su prodiuseriu Mufasa.

Kalbėdamas apie netolimą ateitį ir su kūryba susijusius būsimus įvykius, atlikėjas prasitaria: „Albumas kol kas tik planuose. Panašu, kad artimiausiu metu bus daugiau singlai, tačiau gal ir nustebinsiu kažkuo, niekada negali žinoti!“

Naujasis jo vaizdo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.