Ellie Goulding paaiškino, kodėl neatvyko į Baltijos šalis

Savaitgalį Latvijos miestelyje surengtame muzikos festivalyje „Positivus“ netrūko žvaigždžių, tačiau viena ryškiausių neatvyko – pasirodymą atšaukė britų dainininkė Ellie Goulding.

E.Goulding.<br>AP nuotr.
E.Goulding.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-19 18:21, atnaujinta 2017-05-18 10:02

Kad negalės koncertuoti, E.Goulding festivalio rengėjams pranešė tik praėjusios savaitės viduryje. Prieš keletą metų visose trijose Baltijos šalyse viešėjusi britė šįkart ketino „Positivus“ scenoje surengti naujausio savo pasaulinio turo „Delirium“ koncertą.

Pasirodymą atšaukusi dainininkė pranešė tik tiek, kad turi sveikatos problemų. Festivalio rengėjai vietoj jos į programą įrašė britų didžėjų Marką Ronsoną, kurio pasirodymą perkėlė iš mažesnės scenos. Be to, grąžino pinigus norintiems, kurie pirko vienos dienos bilietą penktadieniui – dėl E.Goulding pasirodymo. Tokių, anot „Positivus“ rengėjų komandos, atsirado tik apie šimtą.

Savaitgalį dainininkė pagaliau savo sprendimą paaiškino konkrečiau. Ji atšaukė du pasirodymus festivaliuose – Ellie nesulaukė ne tik latviai, bet ir suomiai.

Britų leidiniui „The Evening Standard“ E.Goulding sakė, kad gydytojai jai diagnozavo pervargimą ir išsekimą. Prastai ji pasijuto dar birželio pabaigoje – dainuodama didžiausiame Didžiosios Britanijos festivalyje „Glastonbury“.

„Aš lengvai nepasiduodu, bet gydytojai atliko daug tyrimų ir pasakė, kad galiu taip pakenkti savo balsui, jog pasekmių neištaisysi. Galiu tiesiog sudeginti balsą, jei be poilsio dainuosiu toliau“, – pasakojo E.Goulding.

Šiais metais jos koncertų grafikas buvo labai intensyvus – nuo metų pradžios E.Goulding jau surengė apie 100 pasirodymų.

Britų spauda pranešė, kad koncertus atšaukusi atlikėja grįžo į Londoną ir buvo pastebėta su buvusiu širdies draugu – grupės „McFly“ bosistu Dougie Poynteriu, su kuriuo išsiskyrė kovą.

Kitą savaitę dainininkė ketina surengti koncertą Čikagoje – iki tol turėtų atsigauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.