JAV prezidentu tapti panoręs Alice Cooperis sukėlė daug juoko

Garsus amerikiečių dainininkas Alice Cooperis atsidūrė pasaulio žiniasklaidos antraštėse – tik šįkart ne dėl muzikos, o dėl linksmo savo užmojo.

Šiurpusis Alice Cooperis žada vadovauti net dviem valstybėms.<br>„Scanpix“/„Reuters“ nuotr.
Šiurpusis Alice Cooperis žada vadovauti net dviem valstybėms.<br>„Scanpix“/„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 11:58 AM, atnaujinta May 18, 2017, 6:38 AM

68-erių rokeris, pagarsėjęs šiurpoku įvaizdžiu ir aistra siaubo filmams bei romanams, paskelbė, kad sieks tapti JAV prezidentu ir Didžiosios Britanijos premjeru.

„Alice Cooperis nori būti išrinktas. Jis uždaro savo gyvatę narve ir giljotiną sandėlyje. Žmonės – svarbiau negu karjera“, – skelbiama dainininko pranešime.

Rokeris, kuris yra viešėjęs ir Lietuvoje, kviečia visus gerbėjus, kurie nusivylė savo šalių lyderiais, prisijungti prie jo neva kuriamos Laukinės partijos.

Jis žada imtis spręsti kasdienes problemas, su kuriomis susiduria žmonės, ateinantys į jo koncertus, – beveik šimtą pasirodymų kasmet.

Šiuo metu Alice Cooperis, kurio tikrasis vardas – Vincentas Fournier, per pasaulį keliauja su grupe „Hollywood Vampires“, kurią įkūrė su Holivudo aktoriumi Johnny Deppu ir garsios grupės „Aerosmith“ gitaristu Joe Perry.

Paskelbęs apie savo būsimą politinę karjerą dainininkas išdėstė ir aštuonis pagrindinius būsimos programos punktus.

Jie internete jau sukėlė juoko priepuolius. Pavyzdžiui, dainininkas žadėjo į grupę AC/DC sugrąžinti šįmet pasitraukusį vokalistą Brianą Johnsoną, uždrausti vadovėlius ir pieštukus, uždrausti kalbėti kino teatruose, kai rodomi filmai, taip pat – uždrausti asmenukes. Bet įsteigti Nacionalinę asmenukių dieną, kurios metu jas daryti bus galima.

Ta proga dainininkas įrašė naują savo kūrinio „Elected“ („Išrinktas“), pasirodžiusio dar 1972 metais, versiją. Tačiau nėra abejonių, kad visa ši rinkimų „kampanija“ yra pokštas, kuriuo rokeris pašiepė tuščias politikų kalbas. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.