Sensacija: C. Dion dainą atlikęs afrikietis sudomino ir ją pačią

Pastarosiomis dienomis it virusas internete sklinda vaizdo ir garso įrašas, kuriame jaunas afrikietis Samuelis atliko legendinę dainininkės Celine Dion dainą „The Power Of Love“.

Afrikietis be žado paliko minias internautų ir pačią C.Dion.<br>„Scanpix“ nuotr.
Afrikietis be žado paliko minias internautų ir pačią C.Dion.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-28 15:51, atnaujinta 2017-05-17 13:34

Iš Gabono kilęs 17-metis taip sudrebino internetą, kad įrašą pasižiūrėjo ir pati garsenybė. Maža to, ji jaunam talentui nepagailėjo dėmesio. Ji ne tik pasidalijo vaizdo įrašu, bet ir rėžė komentarą.

„Samueli, tavo talentas toks pat didis kaip balsas. Aš sujaudinta, kad mano dainos nukeliavo tokį ilgą kelią iki tavęs. Ir tikiuosi, kad vieną dieną turėsiu galimybę tave pamatyti“, – C.Dion rašė feisbuke.

Ji pridėjo ir linkėjimą. „Linkiu išsipildyti visoms tavo svajonėms. Nenustok dainuoti. Kai muzika liejasi iš širdies, jai nelieka jokių kliūčių!“ – rašė ji.

Vaikino įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų vos per vieną savaitę. O pasidalijus juo pačiai C.Dion, peržiūrų skaičius pernakt išaugo iki 2,3 mln.

Samuelis, kilęs iš Livervilio mieste gyvenančios vargingos šeimos, niekada nėra lankęs jokių dainavimo pamokų. Maža to, dėl pinigų stygiaus buvo priverstas palikti mokyklą.

AFP naujienų agentūrai jaunuolis sakė besijaučiantis „susijaudinęs ir labai nustebintas“, kad sulaukė viešos žinutės nuo pačios C.Dion.

„Aš to nesitikėjau. Aš neturiu telefono ar „Facebook“ anketos. Apie Celine žinutę man pranešė brolis. Aš tik tikiuosi, kad vieną dieną ją sutiksiu iš tiesų“, – kalbėjo jis.

Kol Samuelis svajoja sutikti muzikos dievaitę, kurios emocionalios baladės sužavėjo visą Prancūziją ir Angliją bei ją padarė viena populiariausių visų laikų atlikėjų, naujoji internetinė sėkmė afrikiečiui jau dabar atveria naujas gyvenimo duris.

Vaikinas teigė, kad su juo jau susisiekė prodiuseriai iš prancūziško televizijos dainų konkurso ir Dramblio Kaulo Kranto. Tik žvaigždžių gyvenimas jaunuoliui dar nepažįstamas.

„Aš nesu prie to pratęs. Aš jaučiuosi gerai, kai dainuoju sėdėdamas ant laiptų. O dabar žmonės mane atpažįsta gatvėje“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?