Bilietus turintys sutrikę: ar vykti į festivalį „Karklė 2016“

Šį penktadienį turėtų įvykti „Karkle Live Music Beach 2016“ muzikos ir menų festivalis. Tačiau iki festivalio likus vos trims dienos iškilo klausimas, ar jis apskritai įvyks.

Iškilo klausimas, ar įvyks festivalis Karklė 2016.<br>T.Bauro nuotr.
Iškilo klausimas, ar įvyks festivalis Karklė 2016.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Aug 17, 2017, 3:34 PM

Su naujienų portalu lrytas.lt susisiekęs šaltinis, norėjęs išlikti anonimišku, tikino, kad „Karkle Live Music Beach 2016“ gali neįvykti, nes minėtas festivalis neturi investuotojų.

Šaltinis teigė, kad festivalio pasiruošimo darbai nėra pradėti: scenos nestatomos, tualetai vis dar neatvežti, o atlikėjai nežino, ko tikėtis.

Lrytui.lt susisiekti su renginių organizatoriumi Mariumi Tumšiu nepavyko.

Praėjusį balandžio mėnesį šio renginio organizatoriai tikino, kad yra aktyvinami pasiruošimo darbai ir teigė, kad jis bus geriausias iki šiol buvusių –  dėl objektyvių priežasčių.

Pasak „Karkle Live Music Beach“ sumanytojo ir jį organizuojančios komandos vadovo Mariaus Tumšio, per šešerius metus, kai buvo rengiamas šis muzikos ir menų festivalis ant jūros kranto, susikaupė daugybė idėjų, kurios dėl įvairių priežasčių nebuvo įgyvendintos anksčiau. Tačiau šiemet pagaliau atsirado galimybių jas realizuoti. REKLAMA „Todėl 7-asis Karklės festivalis bus geriausias iš to, ką publika matė iki šiol“, – anksčiau yra sakęs M.Tumšys ir jo komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.