Nukentėjusiems dėl Karklės festivalio – grupės iš JAV koncertas

Dviem šimtams žmonių bus suteikta 50 proc. nuolaida grupės koncertui.
Dviem šimtams žmonių bus suteikta 50 proc. nuolaida grupės koncertui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 2:42 PM, atnaujinta May 16, 2017, 7:27 AM

Šią savaitę daugelį gyvos muzikos mėgėjų sukrėtė faktas apie Karklės festivalio likimą. Šešerius metus gyvavęs festivalis šiemet neįvyks, o daugybei žmonių, kurie įsigijo bilietus, pasiūlyta palaukti kitų metų. Reaguodama į šiuos įvykius radijo stotis „XFM“ siūlo kompensaciją tiems asmenims, kurie planavo ilgąjį savaitgalį atvykti į pajūryje vyksiantį Karklės festivalį, ir dviem šimtams žmonių suteiks 50 proc. nuolaidą į rugpjūčio 13 dieną, šeštadienį, vyksiantį gospelregio grupės „Christafari“ (JAV) koncertą Klaipėdoje.

„Žinome, kad Karklės festivalio dalyviai mėgsta regio muziką, ir šių metų programoje buvo numatytas kolektyvo „Big Mountan“ koncertas, todėl norime pasiūlyti tikrai labai gerą alternatyvą. Rugpjūčio 13 dieną, šeštadienį, Klaipėdoje koncertuos regio grupė „Christafari“, kuri per 27 gyvavimo metus yra pardavę daugiau kaip pusę milijono albumų, o 2013 metais išleistas albumas „Reggae Worship: A Roots Revival“ pasiekė pirmąją vietą „Billboard Reggae Albums“ topuose“, – sakė radijo stoties XFM laidų redaktorius Tadas Daujotas.

„Suprantame, kad negalime kompensuoti keturių dienų festivalio džiaugsmo ir galbūt netgi nesame už tai atsakingi, bet norisi padovanoti nors mažą spindulėlį šviesos tiems žmonėms, kurie turėjo viltį šį savaitgalį klausytis daug gyvos muzikos. Todėl 200 žmonių, kurie turi įsigiję bilietus į Karklės festivalį, dovanojame 50 % nuolaidą į regio grupės „Christafari“ koncertą. Bilietai.lt sistemoje pirkdami bilietą į „Christafari“ koncertą Klaipėdoje įveskite nuolaidos kodą „Karklė“, o ateidami į renginį LCC Tarptautiniame universitete turėkite abu bilietus – į „Christafari“ koncertą ir į Karklės festivalį“, – sakė renginio organizatoriai.

Regio grupė „Christafari“ jau aplankė daugiau kaip 60 valstybių, o šią vasarą, turo Europoje metu, grupė dalyvaus renginiuose „Žolinė be žolės“ ir surengs įspūdingus koncertus Klaipėdoje ir Vilniuje.

Koncertai įvyks: 2016 08 13, 19:00 – LCC Tarptautiniame universitete, Kretingos g. 36, Klaipėda 2016 08 15, 19:00 – Mokytojų namų Vasaros terasa, Vilniaus g. 39, Vilnius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.