Išgirskite: latvių įžymybė L. Reinikis vėl uždainavo lietuviškai

L.Reinikis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
L.Reinikis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2016, 1:52 PM, atnaujinta May 15, 2017, 9:42 PM

Ne vieną kūrinį lietuvių kalba įrašęs, mūsų šalyje TV projekte dalyvavęs ir nemažai koncertuojantis latvių dainininkas Lauris Reinikis pirmadienį įteikė dar vieną staigmeną savo gerbėjams mūsų šalyje.

Internete pasirodė dar vienas jo kūrinys, įrašytas trimis kalbomis – latvių, estų ir lietuvių.

Lietuviškoji dainos versija vadinasi „Gali būt“. Kūrinio muziką, kaip visada, parašė pats L.Reinikis, o tekstą – jau ne pirmą sykį su juo bendradarbiaujantis komikas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius.

„Gali būt“ – tai daina apie šiuos laikus, kai gyvenimo tempas toks greitas. Viskas vyksta skubant, nesimatome tiek, kiek turėtume, pradedame savęs klausti, ar viskas gerai. Kartais per daug galvojame ir jaudinamės be priežasties. Iš tiesų viskas yra gerai. Tiesiog gyvename tokiu metu“, – dainos idėją paaiškino L.Reinikis.

Anot jo, planuojama sukurti ir dainos klipą, kuris bus didelio populiarumo mūsų šalyje sulaukusio klipo „Aš bėgu“ tęsinys.

Šią vasarą nemažai Lietuvoje koncertuojantis L.Reinikis keliauja per mūsų šalį kaip renginių serijos „Superfiesta“ dalyvis. Kitas jo pasirodymas įvyks Tauragėje rugpjūčio 26-ąją.

Daina „Gali būt“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.