58-ąjį gimtadienį švenčianti Madonna nebenori būti popžvaigžde

Viena populiariausių pasaulio atlikėjų Madonna, kuriai antradienį sukako 58-eri, nebenori būti vadinama popmuzikos dainininke.

Madonną erzina žmonių troškimas greitai išgarsėti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Madonną erzina žmonių troškimas greitai išgarsėti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 8:33 PM, atnaujinta May 15, 2017, 6:13 PM

JAV atlikėjai švenčiant gimtadienį, buvo paviešintos jos naujo interviu žurnalui „Love“ ištraukos. Pats žurnalo numeris, kurio viršelyje Madonna pavaizduota, čiulpianti nykštį, bus išleistas rugsėjį – Londono mados savaitės proga.

Madonnos įrašai parduoti daugiau nei 300 milijonų egzempliorių tiražu – pagal šį kriterijų ji neabejotinai yra populiariausia dainininkė pasaulyje, taip vadinama ir Guinnesso rekordų knygoje.

Į kol kas paskutinių dainininkės gastrolių koncertus buvo parduota bilietų už beveik 170 milijonų JAV dolerių. Akivaizdu, kad Popmuzikos karalienės titulas jai jau daug metų priskiriamas neatsitiktinai.

Tačiau naujausiame interviu dainininkė pareiškia, kad nebenori nešioti šios etiketės, dar daugiau – nori prie savo vardo nebegirdėti žodelio „pop“.

„Nelaikau savęs popatlikėja, laikau save menininke. Menininko pareiga, atsakomybė ir privilegija – būti revoliucingam“, – interviu sakė Madonna.

Ji pabrėžė, kad garsi buvo dar prieš socialinių tinklų erą, o dabartinis ekshibicionizmas ir troškimas save rodyti internete jai kelia susirūpinimą.

„Žmonės labiau trokšta išgarsėti, o ne dirbti ar kurti meną. Dabar labai lengva tapti garsiam. Tačiau labai nelengva augti kaip menininkui, neblaškomam ar nesuvalgytam populiarumo“, – kalbėjo dainininkė.

Gimtadienį šventusi atlikėja internete sulaukė tūkstančių gerbėjų sveikinimų, bet ir ją nuliūdinti galinčios žinios.

Prieš porą dienų paskelbta, kad kitais metais bus išleistas dokumentinis filmas su intymiais kadrais, kuriuose Madonna nufilmuota dar prieš 37 metus.

Visą medžiagą dokumentinio filmo kūrėjams suteikė dainininkas Danas Gilroy, su kuriuo Madonna pusantrų metų draugavo aštuntojo dešimtmečio pabaigoje.

Žadama, kad žiūrovams bus atskleisti asmeniški Madonnos meilės laiškai ir net kadrai, kuriuose abu dainininkai įsiamžino miegamajame.

Skelbiama, kad šiame 20 minučių įraše Madonna ir D.Gilroy „linksminasi lovoje ir filosofuoja apie gyvenimą“. Jau dabar spėliojama, kiek pikantiški bus šie vaizdai.

Filmo režisierius Guy Guido pripažino, kad minėti kadrai bus panaudoti be Madonnos leidimo.

„Yra labai intymių dalykų, bet dabar jau galima jais pasidalinti. Danas juos saugojo labai ilgai“, – paaiškino režisierius.

Madonnos atstovai pastarąjį filmą komentuoti kol kas atsisako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.