Ar atpažįstate, kokie gerai žinomi žmonės nuotraukoje?

Rugpjūčio 27 d., COMBO vasaros terasoje įvyko vasariškai karštas ir rokeriškai pašėlęs roko legendų atsisveikinimo su vasarą koncertas po atviru dangumi.

Grupė „Rebelheart“.
Grupė „Rebelheart“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2016, 3:48 PM, atnaujinta May 14, 2017, 5:29 PM

Koncerto dieną grupė „Rebelheart“ savo „Facebook“ paskyroje paviešino daugiau nei prieš 20 metų daryta nuotrauką ir po ja parašė: „Prieš daugiau nei dvidešimt metų mes, grupė „Rebelheart“, buvom tiesiog sprogstamasis užtaisas, kuris su kiekvienu koncertu galingai sprogdavo. Po daugybės metų pertraukos šiandien, COMBO vasaros terasoje, sprogsime ir vėl!“

Viso pasiruošimo metu grupė neslėpė, kad tai bus vienas įspūdingiausių grupės koncertų, kuriame netruks nei galingo garso, nei įspūdingos scenografijos, nei naujovių! Viena iš jų – naujausios dainos „TIK SAPNAI“ premjera.

„Grupė repetavo galima sakyti kasdien. Po valandą, po porą valandų ir net visą dieną. Buvo visko labai įvairiai, bet kai susirinkome generalinėje repeticijoje ir išgirdau visą programą – per kūną bėgiojo šiurpai. Patiks visiems – ir jauniems, ir tiems, kurie šiai grupei jaučia nostalgiją. Bus tikrai labai gražu!“ – sakė grupės koncertų organizatorius Gytis Žitkauskas, kuris išpranašavo tikrą tiesą – į jų koncertą susirinkę kartu dainavo legendines grupės dainas.

Visa komanda, kuri pastaruoju metu dirba su grupe „Rebelheart“ atskleidė, kad kito pasirodymo Kaune gerbėjams teks laukti labai ilgai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.