„Balkanaktis. Fiesta“ vasarą palydės su svečiu iš Vokietijos

Energingieji „Baltic Balkan“ uždaro vasaros sezoną. Penktadienį bohemiškas sostinės baras „Salionas“ prisipildys balkaniškos ir rytietiškos muzikos siautulio – čia grupė surengs trečiąjį ir jau paskutinįjį „Balkanaktis. Fiesta“ vakarėlį po atviru dangumi.

DJ Janeckas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
DJ Janeckas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 3:13 PM, atnaujinta May 14, 2017, 7:17 AM

Skrybėlės, ūsai, sijonai, auksiniai dantys – be šių atributų „Baltic Balkan“ renginiai jau tapo sunkiai įsivaizduojami. Kaip ir šokių iki paryčių. O jų netrūks ir penktadienį – grupė gerbėjams ruošia smagią vasaros uždarymo programą.

Ankstesniuose „Balkanakčio. Fiestos“ renginiuose kraują kaitinusios seksualios burleskos šokėjos šįkart pultą užleis į tropikus susirinkusius nukelsiančiam vokiečių trijulės „Oriental Tropical“ nariui DJ Janeckui.

Originalų, kiek lėtesnį, tačiau svaiginančiai hipnotizuojantį skambesį mėgstantis didžėjus leis iš naujo atrasti „oriental“, „cumbia“ ir „dub“ muziką. DJ Janeckas jau spėjo sužavėti garsaus „Fusion“ festivalio dalyvius, todėl neabejoja – jo muzika turėtų patikti ir Lietuvos publikai.

Fiestoje taip pat dalyvaus jau nebe pirmus metus skaičiuojantis draugiškų muzikinių dvikovų kolektyvo „Tropical Soundclash“ nariai Souldatov ir Stereobeaver, pajudėti kvies ir vakaro šeimininkai „Baltic Balkan“, čia pristatysiantys specialiai vasaros išlydėtuvėms paruoštą programą.

Jau netrukus grupės gerbėjai sulauks ir daugiau džiugių žinių – maždaug po mėnesio „Baltic Balkan“ Paryžiaus leidykloje ketina išleisti naują minialbumą „Balkantinnitus“. Albume bus bendrų kūrinių su Prancuzijos „world“ muzikos atlikėjais.

Albumas, kaip ir pirmasis, 2012 metais pasirodęs „Katapulta“, bus išleistas elektroninėje erdvėje, tačiau „Baltic Balkan“ svarsto ir apie tradicinio albumo išleidimą. Jame turėtų sutilpti abu iki šiol tik skaitmeniniu formatu išleisti minialbumai.

Kol dėliojami paskutiniai štrichai, grupė jau planuoja savo koncertinį turą ir užsienio šalyse. Spalio pabaigoje jie aplankys Madridą, Seviliją, Barseloną – Ispanijoje jų laukia ne vienas koncertas. Vėliau „Baltic Balkan“ šokdins ir Belgijos, Olandijos, Lenkijos publiką. O vėliau sugrįš užkurti pirties į jau pamėgtą „Peroną“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.