Rūta Ščiogolevaitė gerbėjams pristatys savo atradimą

Rūta Ščiogolevaitė ne vieną sezoną sėdėjo populiarių televizijos laidų teisėjo kėdėje ir vertino žvaigždėmis norinčius tapti talentus. Didžiulę sceninę patirtį sukaupusi Rūta pasižymi tuo, kad prasimušti į didžiąją sceną norintiems atlikėjams niekada negaili kandžios kritikos ir pastabų.

R.Ščiogolevaitė.<br>T.Bauro nuotr.
R.Ščiogolevaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-01 15:09, atnaujinta 2017-05-14 07:17

Tačiau talentingiems ir patiems perspektyviausiems Rūta yra visada pasiruošusi skirti geriausius vertinimus ir užtikrinti, kad juos išgirstų visa Lietuva.

Galbūt būtent dėl to, artėjant R.Ščiogolevaitės koncertui, kuris vyks rugsėjo 8 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje, Rūta Vilniaus publikai pristatys jauną ir be galo talentingą dainininkę, kuri nustebins visus.

Redai Venskauskaitei tik penkiolika, tačiau tai, kaip balsą valdo ši jauna mergina, anot Rūtos, yra neįtikėtina. Pakalbinta Reda neslepia, kad nuo pat mažumės R.Ščiogolevaitė buvo jos idealas – žavėjo profesionalumu scenoje, balsu ir charakteriu: „Rūta jau seniai yra mano idealas. Dažnai ją sutikdavau įvairiuose koncertuose ir renginiuose, feisbuke pakviečiau draugauti, o vėliau nepabijodavau paklausti patarimų, susijusių su muzika ir koncertais.“

Ne taip seniai mergina pradėjo groti ukulele ir internete paskelbė keletą pergrotų kūrinių. Būtent tuomet Rūtai ir kilo mintis pakviesti merginą pasirodyti savo koncerte: „Koncerto tema – vasara, o šis žaismingas instrumentas su šia tema ir asocijuojasi“, – apie netikėtą R.Ščiogolevaitės kvietimą kalbėjo Reda ir neslėpė jaudulio, juk jai tai pirmasis solinis pasirodymas prieš Vilniaus publiką, kuris galbūt taps laipteliu didžiosios Lietuvos scenos link.

Ši jauna mergina – ne vienintelė, kurią kartu pasirodyti į savo koncertą pakvietė Rūta. Rugsėjo 8-ąją kartu su ja ir pianistu Pauliumi Zdanavičiumi scenoje dainuos Kotryna Juodzevičiūtė ir į didžiąją sceną grįžtantis Tadas Juodsnukis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.