Albumo apžvalga. Liepa Maknavičiūtė „Ofelija“

Tai – pirmasis 23-ejų Liepos Maknavičiūtės albumas, bet vadinti ja visiška pramogų pasaulio naujoke būtų klaida. Mergina dar prieš keletą metų dalyvavo talentų paieškai skirtuose TV šou, be to, turi nemažą modelio darbo patirtį.

L.Maknavičiūtė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
L.Maknavičiūtė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 2, 2016, 8:39 PM, atnaujinta May 14, 2017, 4:43 AM

Vis dėlto šis 32 minutes trunkantis albumas – kol kas rimčiausias jaunos dainininkės ir pianistės bandymas prikaustyti klausytojų dėmesį. Sprendžiant iš pirmų atsiliepimų internete – suradęs savo klausytojus, pagyrimais merginai pratrūko net ir šiaip jau jais nesižarstantis Algis Ramanauskas.

Lietuviškai ir angliškai dainas kurianti mergina – neabejotinai talentinga, tik bandanti patekti į nišą, kurioje jau stumdosi nemažai gabių moterų. Švelnus liūdesys, svajinga poezija, dainos apie vienatvę, tylą ir šviesą, jautriai virpantis balsas – Liepos muzika skamba taip, lyg ją įrašant už nugaros būtų stovėjusios ir į savo pusę už rankų tampiusios Alina Orlova, Jurga Šeduikytė ir Ieva Narkutė.

Vokalo manieros panašumai į Alinos (pavyzdžiui, dainoje „Mes“) kartais yra tokie, kad net kiek nejauku. Kita vertus – nė viena iš šių Lietuvos dainininkų neišrado „romantiškų moteriškų dainų“ žanro, pasaulyje tokių atlikėjų – šimtai.

Viena gražiausių dainų – dramatiška „Mirrors“, kurioje Liepos balsas kyla į įspūdingas aukštumas. O šiaip – gražu, nekvaila, patiks nuo nelaimingos meilės kenčiančioms sieloms, bet kiek pernelyg vienoda. Neapleidžia įspūdis, kad įdomiausi L.Maknavičiūtės darbai – dar ateityje.

Įvertinimas – 7 iš 10.

Daina „All I Need“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.