Per savo gimtadienį Beyonce įteikė gerbėjams ilgai lauktą dovaną

Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Kadras iš vaizdo klipo „Hold Up“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 5, 2016, 11:04 AM, atnaujinta May 14, 2017, 1:10 AM

35-ąjį gimtadienį sekmadienį atšventusi dainininkė Beyonce ne tik priiminėjo sveikinimus bei dovanas, bet ir pati įteikė savo gerbėjams pačią didžiausią dovaną – ji pristatė dainos „Hold Up“ vaizdo klipą.

Šio klipo detalės nuo pat pradžių buvo ryškiausios visame albumo „Lemonade“ anonse. Ir dabar bet kas gali išvysti šį šedevrą. Beje, jis per mažiau nei parą surinko daugiau nei 1,5 mln. peržiūrų.

Jei daina „Sorry“ papasakojo apie tariamą Jay Z meilužę Becky su „gražiais plaukais“, tai per „Hold Up“ dainą Beyonce pati pasileido savo vešlius garbanotus plaukus ir išėjo į gatves daužyti automobilių.

Jau dabar vienu geriausių šių metų vaizdo klipų tituluojamas įrašas yra suskirstytas į dvi dalis. Pirmojoje matome vandenyje paskendusį miegamąjį, kuriame Beyonce stebi miegančią save. Fone skamba dainininkės pačios parašytas eilėraštis.

Antroji vaizdo klipo dalis prasideda prasivėrus sunkioms durims, pro kurias, paplūstant vandeniui, išeina geltona „Roberto Cavalli“ suknia pasipuošusi Beyonce. Iš vaiko pasiskolinusi beisbolo lazdą Beyonce naikina beveik viską, kas pasitaiko jos kelyje. Atlikėjos nuotaika klipe keičiasi akimirksniu: vieną akimirką ji juokiasi, o kitą jau elgiasi agresyviai.

Dainos tekstas pratęsia kūrinyje „Sorry“ užčiuopta neištikimybės temą: „Nenoriu prarasti išdidumo, bet aš ketinu sužlugdyti tą k**ę. Kas blogiau: atrodyti pavydžiai ar išprotėjusiai?“

Šiais metais MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimuose Beyonce albumo „Lemonade“ kūriniai buvo nominuoti 11 statulėlių. Iš jų pelnė aštuonias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.