Davido Bowie artimieji paneigė paskleistą gandą: „Šlykštu“

Nevados dykumoje neseniai surengtame ekscentriškame muzikos ir meno festivalyje „Burning Man“ gimė keistas pasakojimas apie garsųjį britų roko dainininką Davidą Bowie.

D.Bowie.<br>„Reuters/Scanpix“ nuotr.
D.Bowie.<br>„Reuters/Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2016, 9:37 PM, atnaujinta May 13, 2017, 6:56 AM

Keli dideli JAV žiniasklaidos kanalai paskelbė, kad viename festivaliui pastatytų, o jo pabaigoje sudegintų statinių buvo surengta speciali ceremonija, kurios metu išbarstyti šįmet sausį mirusio D.Bowie pelenai.

Esą jos metu skambėjo D.Bowie dainos, visi dalyviai buvo pasipuošę dainininko įvaizdį atspindinčiu grimu, o pelenus, leidus dainininko našlei Iman, atgabeno jo krikšto sūnus.

Žinią pasigavo televizijos laidos ir žiniasklaida visame pasaulyje, tačiau pirmadienio vakarą šią kvailystę paneigė D.Bowie sūnus, režisierius Duncanas Jonesas.

Aiškėja, kad keistą istoriją išsigalvojo vienas tinklaraštininkas – norėdamas pajuokauti ar sulaukti daugiau dėmesio internete.

„Nenustoju stebėtis, ką žmonės padaro ir pasako dėl dėmesio. Netiesa“, – gandus apie išbarstytus tėvo pelenus „Twitter“ pakomentavo D.Jonesas, pridūręs, kad tai šlykštu.

Jis taip pat pridūrė, kad jei D.Bowie pelenai ir būtų išbarstyti kitų žmonių akivaizdoje, tai galėtų nutikti nebent dainininko mėgtame kurorte Didžiojoje Britanijoje.

Netrukus paneigimas atsirado ir oficialioje D.Bowie socialinių tinklų paskyroje: „Tai tėra gandai. Juose nėra jokios tiesos“.

Nuo vėžio mirusio D.Bowie palaikai buvo kremuoti, tačiau daugiau detalių apie jo laidotuves nebuvo atskleista.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.