Išgirskite: spalvingoji emigrantė Lawreigna pristato naują dainą

Lawreigna.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Lawreigna.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2016, 7:21 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:11 AM

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti atlikėja iš Lietuvos Lawreigna, pagarsėjusi ir skandalingomis kalbomis, savo klausytojams pristatė naują kūrinį „Tik man“.

Raudonplaukė atlikėja, kuri prieš pusantrų metų ironiškai pasakojo apie savo planą koncertuoti visiškai nuoga (nes kitaip sunku sulaukti dėmesio), šiais metais bandė laimę ir Lietuvos atrankoje į „Euroviziją“.

Anot dainininkės, naujasis jos įrašytas kūrinys turi savotišką istoriją, pilną šešėlių, spėlionių, tačiau tai nesutrukdė jam gimti ir išvysti dienos šviesą.

„Tai meilės istorija, kuri visiškai pakeitė moters gyvenimą. Tyri jausmai sugebėjo beprotiškai įsiveržti į jos pilką pasaulį, pažadinti seniai numirusius bei gyliai nuskendusius jausmus, prikelti norą gyventi, mylėti bei tikėti.

Tai buvo nežemiška meilė, kuri turėjo turėti kitokią ateitį, kitokius išgyvenimus, kitokią svajonę bei tikslą. Tačiau ji atėjo greitai kaip sapnas, pilna gražių spalvų, skanių kvapų ir tuo pačiu taip greitai ji išnyko kaip rūkas saulėtame ryte.

Smagaus klausymo, tikiuosi, ši daina palies jūsų širdis“, – naująjį kūrinį, kurio tekstą parašė pati, pristato Lawreigna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: