Elektroninės muzikos gerbėjų laukia braziliškų naktų karštis

Didžiausio brazilų techno karnavalo dirigentai – Casal Belalugosi šį savaitgalį ketina įtraukti į San Paulo dvasia alsuojančių naktų sūkurį.

Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Casal Belalugosi.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 16, 2016, 12:00 PM, atnaujinta May 12, 2017, 10:29 PM

Jau šį penktadienį duetas iš Brazilijos ketina nutūpti Kauno Mykolo Žilinsko dailės galerijos papėdėje įsikūrusiame naktiniame bare „Lizdas“, o šeštadienį Casal Belalugosi pasirodymas laukia populiariausiame sostinės gėjų klube „Soho“ susirinkusių techno muzikos gerbėjų.

Ekstravagantiškasis Casal Belalugosi duetas susipažino 2002 m. Atradę nepasotinamą vienas kito alkį ir aistrą muzikai, diskžokėjai ir prodiuseriai susivienijo. Nuo tada jie tiki, kad gyvena Tony Scott filme apie vampyrus „The Hunger“. Stebint Casal Belalugosi pasirodymus net nekyla klausimas kodėl. Juodas, klampus, erotiškas ir įtraukiantis. Toks yra jų techno.

Vampyriška priklausomybė, kurią įkvėpė 1979 m. pasirodęs Bauhaus „Bela Lugosi's Dead“ (Small Wonder Records) gotiškojo roko vinilas, pasirodymuose atskleidžia post-punkišką pasaulėjautą ir estetiką, atspindinčią niūrų šiuolaikinio San Paulo miesto gaudesį. Klampius pogrindžio sąskambius pavertę į tik jiems būdingą elektroninės muzikos skambesį, duetas griežtai plaka kraujuojančiu techno, electro, EBM ir kitų žanrų botagais. Šiuos vampyriškus ritualus jie drąsiai pavadino „Vampire Haus“.

Nebijantys eksperimentuoti Casal Belalugosi jau įgyvendino ne vieną originalų projektą, kuriame vienas kitą papildė techno su klasikinės ar lounge muzikos garsais. Casal Belalugosi – Jis ir Ji. Juodas techno ir jo auka – nakties šokių aikštelė. „Soho“ antrosios salės šviesas prigęsins ir vartus į vampyrišką naktį pravers DJ Gyvatnešis, kuris visus atėjusius apšildys aštriais ritmais ir dar labiau nuteiks svečių iš Brazilijos pasirodymui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.