Pamatykite: naujame J. Brūzgos klipe – daugiau nei 100 vilniečių

J.Brūzga.<br>V.Dranginio nuotr.
J.Brūzga.<br>V.Dranginio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2016, 11:27 AM, atnaujinta May 12, 2017, 7:49 AM

Kaip patekti į muzikinį vaizdo klipą? „Tiesiog būti savimi, atsipalaiduoti ir leistis į kasdien pasitaikančius net mažus nuotykius“, – juokiasi dainininkas Jurgis Brūzga, pristatantis dar vieną autorinį kūrinį „Daug daug – stop“.

Kartu su daina pristatomame vaizdo klipe paskutinėmis vasaros dienomis įsiamžino ir daugiau nei 100 atsitiktinių vilniečių, sutikusių ryžtis momentinei avantiūrai.

„Prasidėjo ruduo, už lango žvarbu, o vasariška nuotaika atrodo likusi kažkur labai toli. Stop stop, visa tai tik mūsų galvose! Net gražiausia diena gali atrodyti niūri, jeigu pasiduosi kasdienybei“, – tikina dainininkas ir čia pat skuba pridurti: „Darbai, planai ir rutina yra ne tai, kas turėtų mus stabdyti!“

„Ilgai sukome galvas, kaip vaizdu perteikti dainos sumanymą, kaip parodyti tą akimirkos nerūpestingumą, kol iš tiesų idėja gimė beeinant miesto gatvėmis ir žvalgantis į praeivius paskutinėmis vasaros dienomis. Atsipalaidavę, su šypsenomis ir vis dar vasarišku ritmu – štai, kaip atrodo tas sumanymas realybėje!“ – pasakoja J.Brūzga.

Net ir vaizdo klipo kūrimo procesas nebuvo standartinis – visas vaizdas sudėliotas ir kelių tūkstančių kadrų. „Specialiai pasirinkome tokią techniką, kai vaizdas kuriamas iš besikeičiančių užfiksuotų nuotraukų – nieko nereikalingo, tik geriausios akimirkos. Už tai ypatingai dėkoju Vytautui Dranginiui ir Georgijui Ovcinikovui, kurie ir suteikė idėjai kūną“, – dėkoja dainininkas.

„Buvo nuostabu sulaukti tiek puikių ir gera nuotaika trykštančių žmonių, kurie sutiko tapti vaizdo klipo dalimi – ačiū ir jiems visiems, kartu, tikiu, sukūrėme šviesios vasariškos energijos užtaisą, kai tik tos energijos pritrūks“, – neabejoja entuziastingasis Jurgis Brūzga ir kviečia rezultatą įvertinti patiems.

Naujasis jo vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.