Naują „LRT Opus Ore“ sezoną pradės grupė „Sisters On Wire“

Gera žinia lietuviškos alternatyvios muzikos gerbėjams: naujojo sezono koncertų seriją pradeda projektas „LRT Opus Ore“.

„Sisters On Wire“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
„Sisters On Wire“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 2:37 PM, atnaujinta May 12, 2017, 12:35 AM

„Tai jau ketvirtasis sezonas, kurio metu liksime ištikimi savo vizijai ir savo klausytojams pristatysime dar daugiau išskirtinės lietuviškos muzikos grupių“, – sako vienas projekto sumanytojų, režisierius Povilas Varvuolis.   „LRT Opus Ore“ projektas unikalus tuo, kad alternatyvios muzikos gerbėjai gali sudalyvauti visame kūrybos procese – atvykti į mėgiamos grupės koncerto filmavimą studijoje arba jo tiesiogiai klausytis per „LRT Opus“ radiją, vėliau nufilmuotą ir sumontuotą koncertą gali stebėti televizijos kanale „LRT Kultūra“, galiausiai jį gali rasti specialioje „LRT Opus Ore“ „Youtube“ paskyroje.   Šį sezoną LRT Opus Ore studijoje išvysime grupes „Sisters On Wire“, „Wolfsome“, „Z on A“ ir kitus.

Pirmieji, sezoną atidarantys „Sisters On Wire“ save vadina „soul guitar pop“ atstovais. 2014 metais susibūrę, o 2015-aisiais išleidę savo debiutinį minialbumą, muzikantai susilaukė daugybės palaikymo ne tik iš vietinės spaudos, bet ir iš užsienio muzikos kritikų.

Grupę sudaro Olegas (gitara, vokalas, klavišai), Filipas (gitara), Marius (mušamieji), kurių kiekvienas atskirai muzikine veikla užsiima jau daugybę metų. Pasak grupės narių, „Sisters on Wire“ – tai derinys, kuriame jaučiama „Snow Patrol“ romantika, „Keane“ piano elementai, „The Naked and Famous“ „dream-pop“ bangos bei sunkesnio postroko intarpai. 

„Koncertuose spinduliuojame gyvą energiją ir sugebame net skeptiškiausią klausytoją priversti linkčioti į taktą, niūniuoti melodijas, visada su juo užmezgame tikrą ir nuoširdų ryšį“, – sako vaikinai.

Lapkričio mėnesį grupė ketina pristatyti naują albumą, todėl „LRT Opus Ore“ koncertas bus paskutinis prieš pertrauką – muzikantai kurį laiką nekoncertuos tam, kad galutinai pabaigtų savo naują projektą.

Grupės koncertas „LRT Opus“ studijoje bus filmuojamas rugsėjo 28 dieną.

„Sisters On Wire“ daina „Deeper“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.