M. Jankavičius koncertuos mylimiausioje bažnyčioje – su kilniu tikslu

Mantas Jankavičius atskleidė paslaptį. „Vilniaus Pranciškonų bažnyčia yra ta, kurią įsimylėjau tiesiog iš pirmo žvilgsnio! Tikrai iš Meilės dovanoju savo autorinį vakarą šios bažnyčios unikaliausių freskų restauravimui“, – skelbia dainininkas.

M.Jankavičius.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Jankavičius.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2016, 2:47 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:40 PM

Mantas kviečia visus kartu praleisti šį sekmadienio vakarą seniausioje Lietuvos bažnyčioje, kuri yra ne tik seniausias Vilniaus statinys, bet ir kultūros bei švietimo židinys Lietuvos istorijoje, minimas jau nuo XIV amžiaus.

„Mes ne šiaip praleisime šį vakarą kartu. Mes kartu kursime vieną didžiulę kilnumo freską, kurią kiekvienas išsinešime namo kaip didžiausią šio susitikimo dovaną“, – sako Mantas.

Šios bažnyčios ypatinga akustika klausytojams sudarys sąlygas ne tik išgirsti pačius subtiliausius gitaros ir Manto balso tembro sąskambio spektrus, bet ir prisidėti prie kilnių darbų – tolimesnio unikalių XVIII amžiaus freskų Vilniaus Pranciškonų bažnyčioje restauravimo rėmimo.

Manto Jankavičiaus koncertas su gyvo garso grupe vyks 2016 m. spalio 2 d., sekmadienį, 20 val. Vilniaus Pranciškonų bažnyčioje.

Įėjimas nemokamas, tačiau žiūrovai galės prieš ir po koncerto aukoti freskų restauravimo darbams. Aukos dydis – pagal širdies nuotaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.